Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Thriller

Recenze (1 817)

plakát

Life After Fighting (2024) 

Mistr bojových  umění má problémy a tak je řeší.Celé se to pomalu odehrává u něj ve škole a je to dost přitažené za vlasy.To měl být jako naučný film,jak sám úplně všechny vyrubat,bez ztráty květinky.Musela to být fakt neuvěřitelně nákladná záležitost.

plakát

Kill Craft (2024) 

I když by odpad tomu taky slušel.Strejda někoho zabije,až nezvyklé stříkání množství krve po jednom výstřelu,vychovává dceru,učí jí střílet.Jeho zabijou a ona se mstí.....Ale jinak slušná krávovina.

plakát

Bob Marley: One Love (2024) 

Dokument,bez šťávy,bez ničeho.ve svém žánru o nějaký stupínek niže.

plakát

Hory mají oči 2 (2007) 

Krátce řečeno,někdo dostal docela dobrý nápad,který byl pompézně spláchnutý do hajzlu.Sice potoky krve a nějaká ta brutalita,tam jsou,ale jinak je to velká žumpa.

plakát

Cliffhanger (1993) 

Retro výlet do hor a jeden asi další z nejlepších filmů Sly.Samozřejmně se nedá srovnávat vizuální pojetí,kde byli triky a kulisy někde jinde,než dnes,ale i tak to bylo slušná zábava.

plakát

Tenká červená linie (1998) 

Ono by to zase tak špatné nebylo,ale tolik filozofických keců,vizuál a efekty slušný,ale dlouhé a jinak ničím až tak výrazné.

plakát

Bez motivu (1971) 

I s odstupem mnoha let,to byla docela dobrá francouzská krimoška, stále se nedá přehlédnout starý poctivý dabing

plakát

Die Hart: Die Harter (2024) odpad!

Nevím jestli dneska,aby se člověk něčemu zasmál,tak to už musí být jen díky sprostým slovům a vulgárním věcem.

plakát

Back to Black (2024) 

Jsem z toho vlastně zklamaný,protože se to nedá srovnat z dokumentem z roku 2015, ten je prostě top. Tohle byl vlastně povrchní pohled a nepohled na úžasnou zpěvačku,na její velkou lásku,drogy a chlast,který ji zničil tam je skoro vynechaný, i když je to vlastně natočeno z jejího pohledu,řekl bych,že je to úplně zbytečný film.