Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (5 613)

plakát

Madam Web (2024) 

Tak já nevím, ale mě se to celkem líbilo. Nebyla to žádná pecka a celý film se tak nějak nese v průměru, od triků, přes akci i příběh. Dakota Johnson je sice sympatická, ale hrát moc neumí a nebo jí to neumožnil scénář? O ty ostatní holky nejde, ty jsou tam jen jako podpora a asi lákadlo pro teenage diváky. Možná se to celé pomalu rozjíždělo, ale díky krátké stopáži to fakt šlo. Co si budeme ale nalhávat, většina diváků čeká něco víc akčního a víc drsnýho, včetně mě, ale přijde mi, že tenhle film lidi haněj víc, než by si zasloužil.

plakát

Ještě jeden výstřel (2024) 

Pokračování akčního béčka bylo lepší než první díl. Tady není žádné tlachání a po 20 minutách se rozjíždí akce, která běží až do konce. Opět akce výborně natočená a Adkins opět pecka. Sice se to nedá říct o ostatních hercích, ale akční nářez to je a o tom to vlastně je.

plakát

Nelidské zdroje (2020) (seriál) 

Fakt pěkné a zajímavé. Cantona není jen kopačka, ale umí i hrát. Mělo to celkem zajímavé zvraty a takový happy end nehappy end, asi každý podle svého gusta.

plakát

MR-9 (2023) odpad!

Dal jsem tomu 20 minut, víc to opravdu nešlo.

plakát

Zpátky v gangu (2021) (seriál) 

První série byla moc fajn, ale druhá to ještě vylepšila. Vše se nese v duchu hesla nepřítel mého nepřítele je můj přítel a nebo i nepřítel. Moc fajn záležitost, která je svižná a zajímavá.

plakát

Zpátky v gangu - Série 2 (2023) (série) 

Druhá série slušně přitvrdila. Akce je super a přidal se jihoamerický drogový kartel. Belgie tak zažívá brutální válku. Fakt moc pěkný.

plakát

Road House (1989) 

Osmdesátkový akční béčko, na který se příjemně kouká, i když je neskutečně přitažený za vlasy. Swayze byl fajn, ale tyhle venkovský akčňárny se zakomplexovanýma padouchama mě nikdy extra nebraly.

plakát

Echo (2024) (seriál) 

Jak říká jeden můj kolega, naprosto zbytečné. Krom pár slušných akčních scén tu není nic. Příběh hrozný, herci nesympatičtí, krom D´Onofria, a ten závěr, to už jsem málem zvracel.

plakát

Zpátky v gangu - Série 1 (2021) (série) 

Hodně slušná francouzská krimi série. Sice v tom byl trochu guláš, všichni proti všem a nikomu se nedá věřit, ale bylo to dobře natočené, akce moc pěkná a mělo to spád.

plakát

Atlas (2024) 

Tahle akční sci-fi jednohubka mě moc mile překvapila. Rychlé, vtipné, akční, moc pěkné triky. Sice na to brzy zapomenu, ale bavil jsem se.