Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Recenze (1 497)

plakát

Je to jen úlet, miláčku (2021) 

Jestli téhle skvělé komedii o krizi doteď fungujícího manželství dal někdo odpad , tak to může být jen z toho důvodu , že si tím samým prošel nebo to dokonce prožívá . Spojení komedie a německá už zřejmě přestává být nesmyslné. Výborná zábava na večer a to nemám 3 děcka.

plakát

La mesita del comedor (2022) 

Tak tahle taškařice stála na výkonu Jesuse v podání Davida Parejy . Jinak samozřejmě dílko vhodné zejména pro nastávající prvorodiče. Nápad tedy jako velice neotřelý.

plakát

Šimon a Matouš jedou na Riviéru (1975) 

Kdybych se měl rozhodnout , který jediný film vyhlásit za film s nejlepším saundtrekem všech dob , tak je to tahle pohlavkovaná , protože  On my way od Dreambags je prostě něco neskutečného , se divim , že tomu ještě nikdo neudělal pořádný kavr.

plakát

Superpolicajti z Miami (1985) 

Nikdy bych neřekl , že chlapi taky můžou během 8 let zestárnout  až takhle skoro neuvěřitelně. Tolik let totiž dělí tenhle skvost od 2 výtečníků a ten propad je tam ale sakra znát .

plakát

Nesmírný (2024) 

Oproti Markovi je to určitě zlepšení.  A film potvrzuje co každý průměrný člověk už asi dávno ví , že sekty jsou dobře poživatelné v tekutém stavu , ale od těch ostatních ruce raději pryč.

plakát

Zimní prázdniny (2023) 

Takový ten malý milý lidský film . Pár výborných hlášek jako hormonální štvanec nebo malý degeneráti člověka přenese zpět na střední školu.

plakát

Kočka a pes: Šílené dobrodružství (2024) 

Paní Kherici je sice kočka jako diva, ale scenář a režii měla spíš nechat kolegovi Lacheau. Takhle jsem jako moc nepochopil , které divácké skupině to bylo určeno. Na 1 kouknutí jo , ale na výstřik šampaňského to teda není ani náhodou.

plakát

Barvy zla: Červená (2024) 

Jak píšou kolegové , přes ten humbuk je to sice docela slušně zvládnutá krimi , ale severní sousedi umí teda daleko hustějc a líp. K doporučení to je , ale k  filmům , kde jsou ty šílenosti spíš mimo záběr a hlavně se o nich mluví a diskutuje , přistupuju s přísnější stupnicí hodnocení.

plakát

Němá tajemství (2023) 

O takovém tom tajemství a komplotu v čirou náhodou rozvětvené rodině.

plakát

Lowlifes (2024) 

V rámci kontra hixploitation žánru velice slušný zářez . A vypadá to , že i v Kanadě se začíná blýskat na lepší časy.