Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (18)

plakát

Aristokratka ve varu (2024) 

V celku dobrý film, ale mladí herci nic moc. Moc nechápu jak to mysleli s tou mladou Kostkovou a Piškulou. To jako chtějí filmaři říct, že když se holka líbí klukovi tak si jí vůbec nevšímá? Blbost. Kdyby můj kluk tančil stejně jako Max (Zdeněk Piškula) s Deniskou (Simonou Lewandowska), tak bych ho Denisce velice ráda přenechala.

plakát

Zásah štěstím (2023) 

Šíleně divno, nudný příběh, který je mi asi tak příjemný jako ten jazz v pozadí. Nebolí mě jen v uších, ale drásá i srdce. Žena podvádí svého manžela a chce ho opustit, když tu náhle milenec zmizí vinou manžela. Až sem se to dá snést, ale zavražděním milence, kterému fandíte, i přes jeho ošklivost, a završením, které není nijak zvlášť promyšlené ani zajímavé, na to se dá říct jen jedno ubohé. Viděla jsem docela dost filmů od Vodyho Alana a tak vím, že film bude trochu divný, ale tohle neni trochu divný. Tohle je prostě blbý. Rozesmálo mě jak hovořila Fanny se svou kamarádkou u bazénu, jelikož takto nemluví asi nikdo, natož při svěřování.

plakát

Lhář na plný úvazek (2022) odpad!

Nezajímavá kravina, která za puštění rozhodně nestojí. Lhář, který se jednou ráno probudí a jeho lži se najednou stanou skutečností. Když to řeknu takhle, tak to zaujme a má to potenciál, ale tento potenciál režisér rozhodně nenaplnil. Asi v polovině filmu jsem z něj byla tak otrávená, že jsem ho vypnula, takže nevím jestli se ještě nerozjel, ale byla bych opravdu překvapená. Konec by musel být opravdu brilantní, aby se dal přežít začátek a prostředek, který stál tak za hovno.

plakát

Back to Black (2024) 

Po tom co jsem vyšla z kina jsem si říkala:,,V pohodě, ale poněkud málo informací o tom kdo vlastně byla", ale když jsem se potom doma podívala na dokument o jejím životě, tak jsem hodně změnila názor. Film je to dobrý, ale je naprosto minimálně založený na pravdě a na jejím životě. Ve skutečnosti byla mnohem milejší než ve filmu a Blake naopak mnohem zlejší, než ve filmu. Život se dá sestříhat do dvou hodin, ale tady se to moc nepovedlo.

plakát

Cruella (2021) 

Je to dobrý film, ale něco se mi na jeho konci nezamlouvá. Je asi hezké, že je sama sebou, ale její opravdové já se mi moc nelíbí. Jinak dobré, zajímavé, promyšlené a dává to smysl.

plakát

Dolittle (2020) 

Je to pohádka ze snového světa a podle mě moc povedená. Obdivuji Roberta Downeyho, za dobré herecké výkony, jelikož si prakticky celou dobu povídá s animovánými zvířaty a to je něco. Když na konci dolují dudy z (řitního otvoru) dračice, tak je to tak naprosto divné, že ani nevím co si o tom myslet a můžu se tomu jen smát. Zvláštní, směšné a v některých částech i ,,dojemné".

plakát

Kaskadér (2024) 

Akční, vtipné, (občas) romantické a dává to smysl, to je to co od filmu chci a to on rozhodně má. Docela dlouho trvá, než začne být zajímavý a nevypadá moc dobře, ale když se rozjede, tak stojí za to. Kdyby v něm jen bylo alespoň o trochu míň trapných scén, abych se neustále nemusela vyndavat ze sedačky v kině, tak by to bylo lepší, teda pro mě. Když se na konci ukázali záběry na opravdové natáčení a na kaskadéra kaskadéra, ukázalo se vlastně, že i když hlavním hrdinou je Ryan Gosling, tak k dokonalosti tohohle filmu přispěl i někdo jiný a bez něj by to nešlo.

plakát

Lítá v tom (2023) 

Po dlouhé době první český film, který se mi opravdu líbil. I když od začátku tuším, co se tam stane, tak si dokáže udržet pozornost. Štáb si s určitými záběry pohrál a je to opravdu moc zajímavé. Líbí se mi na něm vše, až na jeho srdce rivnou trapnost v určitých částech. Teď jen lituji, že jsem to nestihla zhlédnout, když to bylo ještě v kině.

plakát

Late Night (2019) 

Páni. To je to co ho přesně vystihuje. Film byl úžasný, vtipný a i když jsem mu v určitých částech trochu nerozuměla, tak to stálo za to. Asi nejvíc mě zaskočil komik, který v něm měl nahradit Emmu Thompson, jelikož byl tak naprosto příšerný, s prominutím debil. A tak sprostý, že mě z toho až boleli uši. Jinak byl film myslím dokonalý a pět hvězdiček si zasloužil.

plakát

Barbie (2023) 

Ech Ech Ech. No film se mi nelíbil a i když je u Barbie jasné, že to bude blbý, tak tohle bylo špatně blbý. Když se podíváte na nějaké staré díly Barbie tak je to sice blbina, ale je to určitým způsobem vtipné, ale u tohohle je to spíš jen trapné. Kdyby byla alespoň jedna část dobrá, tak bych asi dala víc, ale mě štvalo snad úplně všechno. Od začátku, až do konce. Vždy když jsem si už říkala, že by to mohlo skončit nějak dobře tak se vyvalila další podivná řešení, která mě ničila a u konce už jsem byla tak vyždímaná, že už jsem jen koukala s vytřeštěnýma očima.