Reklama

Reklama

Kapky

  • USA Windfall
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Miliardář s manželkou dorazí na svoji luxusní chatu a přistihnou tam lupiče. To je ale situace! (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Kapky jsou zdařile natočenou komorní konverzační žánrovkou o jedné nepovedené loupeži, v níž se manželský pár objeví ve svém luxusním odlehlém letovisku přesně v době, kdy je zloděj na odchodu. S ohledem na svůj neurovnaný vztah přichází manželé jak na zavolanou. Kapky přináší komicky absurdní zápletku, ve které herecky dominují všichni tři hlavní aktéři snímku, Jason Segel v roli zloděje a duo Lily CollinsJesse Plemons v roli manželského páru. Režisér Charlie McDowell nám servíruje filmovou emocionální nálož plnou lží, přetvářky, sebeklamu, sobeckosti, povrchnosti, nadřazenosti, odporu a pomsty, která vygraduje velkolepým finále, v němž si divák uvědomí, že nic není tak, jak se na první pohled zdálo. Tři hvězdy za myšlenkový přesah filmu a jeho minimalistické vyznění. 🙂 (19.03.2022) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem – hovadina. Jesse Plemons, Lily Collins a Jason Segel asi mají pár korun k ničemu. Jinak nejsem schopnej pochopit, proč si zaplatili film, kde si sami zahráli, a který je totálně o hovně. Myšlenka námětu je jasná. K tomu se snažili přidat takový ten absurdní nádech od bratrů Coenů. Jen právě to jim úplně nevyšlo a tak jsem ve výsledku čuměl na partu lidí, kteří si přišli před kameru spíš pokecat, než něco zahrát. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tak nefunkčne vystavané charaktery som nevidel už dlho. Záver až tak nevadil, vedel som si predstaviť aj horší. Ale jak sa k nemu dopracovali? Plemons je zlý, pretože je bohatý. Blbé, ale aspoň čitateľné. Zato Segel nemá charakter žiadny (pretože celá jeho postava je zúžená len na vydávanie príkazov) a postava Lilly Collins je charakterizovaná prakticky jedinou dialógovou scénou. Nejaké náznaky nespokojnosti sa objavili v odvrávaní, ale to nestačí. A cez to všetko záver ani nevyvolá (asi plánovaný) šok, pretože dej nie je nijak gradovaný a chýba mu humor, alebo zaujímavejšie napísané dialógy. A cez všetkú tú nefunkčnosť je stále najhoršou zložkou hudba, ktorá by sedela tak do výťahu, alebo možno do Poirota. 35% ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Zaujímavá komorná skladba odohrávajúca sa výlučne vo vile (tá je veľmi pekná), a preto ju môžete ľahko vnímať ako úhľadnú 3-aktovú hru na javisku v divadle. Ako film napreduje, je celkom jasné, akým smerom sa bude uberať, aj keď to nič nemení na skutočnosti, že film má Hitchcockovský koniec. Všetci traja herci sú skvelý, ale Jesse Plemons udržuje elektrinu v chode svojím výkonom ako čoraz viac nepravdepodobným správaním. 6/10 ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Snehulienka si zmyslela, že ide produkovať rozprávku o zlodejovi v pomarančovom sade, pretože zrejme ľúbi pomarančééééé! Nuž, miestami to aj vyzeralo ako rozprávka - absurdne, sterilne a nereálne. Ak by Jesse Plemons mal aj neviem koľko miliárd eur, tak by som ho radšej iba pozorovala z bezpečnej vzdialenosti, pretože vyzerá ako zdochýnajúci francúzsky buldoček. Určite by som sa s ním nesobášila, a potom nariekala, aký je ťažký život miliardárovej ženy. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Zloděj má na sobě kalhoty značky Dickies. (Arnyfe)
  • Nápad na tento film přednesl Jason Segel v telefonátu přes Zoom s Charliem McDowellem dva měsíce před začátkem karantény covid-19 v roce 2020. Cílem bylo vytvořit příběh s malým hereckým ansámblem, který by se dal natočit na jednom místě (ideální pro dobu covidu-19). (BMW12)

Reklama

Reklama