Reklama

Reklama

Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody

  • USA I Wanna Dance with Somebody (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Snímek je oslavou jedinečné a nezapomenutelné Whitney Houston. Od mladé gospelové sboristky z New Jersey až po jednu z nejprodávanějších a nejoceňovanějších umělkyň všech dob – taková je inspirativní, dojemná a emocionální cesta životem a kariérou Whitney Houston, kterou si diváci mohou na filmovém plátně vychutnat zároveň s velkolepými vystoupeními a soundtrackem nejoblíbenějších hitů této hudební ikony. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (75)

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Čo na tom, že výprava nie je veľkolepá a oproti Elvisovi tu vizuál vyznie tak trochu obyčajne, lenže I Wanna Dance with Somebody má čo divákom ponúknuť. Milujem životopisné filmy a film o Whitney má všetko, čo je pre mňa dôležité a to predovšetkým herecké výkony a emócie!!! Veľkým plusom je hudba a teda skutočný hlas Whitney, pretože tak ako ona by to nikto nezaspieval. Naomi Ackie zvládla rolu Whitney skvelo, wow! Jej herecký výkon ma veľmi milo prekvapil, taktiež jej pôvab. Veľmi dobrý bol aj Stanley Tucci ako Clive Davis. Oplatilo sa ísť na I Wanna Dance with Somebody do kina? Áno. Dokonca mi ani dabing tak nevadil, akýmsi nedopatrením som si kúpila lístok na dabingovú verziu, ale prežila som to :-). 4 a pol* 😉 [Cinemax Mannheim]. Ešte dodatok: Film by som skôr nazvala I Will Always Love You. Najvtipnejšia scénka: ponuka na rolu vo filme s Kevinom Costnerom. Najmilšia scénka: pyžamová party s Cliveom. Najlepšie zahrané: Whitney v Oprah show - originál som si pozrela na YouTube, wow! Vrelo odporúčam aj tento dokument o Whitney: Whitney: Can I Be Me (2017) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

V Bohemian Rhapsody som sa dozvedel vlastne všetko o osude skupiny Queen. Tu som sa nedozvedel do hĺbky nič. Akurát to, že na moje prekvapenie aj pani Houston mala lesbický vzťah, ale keďže sa čerpalo z knihy, ktorú napísala priamo jej partnerka Robyn Crawford, niet divu, že sa tomu dáva veľmi silný priestor. No a potom z toho zvyšku to tak na 80% bolo samé jódlovanie a podobné zvuky, ktorými ona vládla veľmi dobre a niektoré pesničky sú fakt že špička, ale na to mi stačí YouTube. No a o problémoch s drogami, ktoré ju stáli život, i s chlapom, to sme všetci notoricky vedeli. Vo filme však nikto ako narkoman nevyzeral. Nedostatok tu vidím aj v tom, že režisér nedokázal z jej príbehu prezentovať ani jednu emotívnejšou scénu, čo pri tomto životopise je hanebné nevyužitie príležitosti. Každý dokument predčí tento film. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Slabota. Absolutne to nevyuziva potencial ziadnej temy, ktore sa ponukali (a nebolo ich malo). Dlzka priserne prepalena a filmarsky uplna slabota. Posobi to uplne beckovo/televizne. Ako keby sa nejaka Hallmarkovina omylom dostala do kin. Nastastie to hore taha hudba a to, ze skutocny zivot Whitney bol zaujimavy. Bohemian Rhapsody (ktory bol podobne nekonfliktny, no remeselne vynikKuci a strhujuci) je uplne ina liga 5/10 ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Nádherný film, několikrát mě mrazilo. Fenomenální hlas + rozsah a osobní příběh, který stojí za zamyšlení. Nebýt drog a nevhodně vybraného chlapa i spolupracovníků (otec jako manažer, mám na mysli především)+ kdyby řešila své dětství, mohla ještě hodně dlouho zpívat. Měla obrovské charizma a auru. Nechápu to podhodnocení zde. Hlavně že z Bohemians rapsody byli všichni posr..... Ve filmu byly zachyceny všechny její milníky pracovní i osobní. Byla v podstatě nejúspěšnější zpěvačkou všech dob. Což je ve filmu uvedeno na konci. Odešla příliš brzy. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Existují dobrý hudební biopicy, který jsou skvělým reprezentantem svého subžánru. Existují však i špatný hudební biopicy, který jsou plný generických klišé a stereotypů, kvůli čemuž na svůj subžánr nevhrají moc pozitivní světlo.... no a pak je tu tenhle hudební biopic o Whitney Houston (jíž dodnes neodpustím vykrádačku songu od Dolly Parton), který krkolomně stojí někde mezi. Jde navíc o snímek který je natolik nevýrazný, že ihned upadne v zapomnění. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama