Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manžel nahlásí, že pohřešuje svou ženu, a projeví obavu, že spáchala sebevraždu. Tělo však není k nalezení a okolo podezřelého zmizení se začíná rojit řada otazníků. Nález těla pak policistům definitivně zamotá hlavu. Vztah Petra Bacha s Erikou začíná komplikovat žárlivost, se kterou Erika přestává mít trpělivost. (TV Nova)

Recenze (6)

Anianna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá kauza byla zbytečně překombinovaná. Slabší díl. Jestli mě něco zaujalo, tak cesta mladého vyšetřovatele k vyššímu postu. Doufám, že to nebude takový křivák a že si včas uvědomí, že cestu přes státní zástupkyni si nevybral dobře, že na tu zákulisní hru nemá žaludek. Moc se mi líbí ta hudba. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabý díl. Krimi zápletka nic moc, pátrání spíše nudné než zajímavé. Děrgel mě s tou svou ambicí na šéfa začíná pěkně točit, osobní život Hofmanna mi je úplně ukradený, aspoň že se Suchošem je to občas vtipné. Zatím suverénně nejslabší díl série a návrat do nezáživné první série. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabé. Vadí mi Hilmerová, na jejíž výslovnosti je poznat, že je Slovenka. Kdyby aspoň tedy mluvila slovensky. Role předepisuje Hofmannovi dost problematické chování, které je nepříjemné i při vyšetřování. Kupodivu to vše zachraňuje Suchánek, který je ve své roli věrohodný. Takhle nějak bych si představovala vyšetřovatele. Slušný, věcný, žádné excesy. ()

Galerie (58)

Reklama

Reklama