Reklama

Reklama

VOD (1)

Ostřílený detektiv, který pátrá po brutálním vrahovi mladé realitní makléřky, odhalí spletitou síť kriminálních aktivit. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (360)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Kriminálka, ve které poctivý detektiv Benicio Del Toro odhlauje vraha a zkorumpované prostředí policie. Benicio je ve své roli skvělý, příběh je napínavý a do poslední chvíle nevíte, jak to ve skutečnosti dopadne. Vadily mi však občas scény, ve kterých se mluvilo a zároveň hrála hlasitě hudba, tudíž nebylo jednotlivým postavám vůbec rozumět. ()

formelin 

všechny recenze uživatele

Benicio skvělej jako vždy. Solidní dvě epizody kriminálky, která pro tak jednoduchoučké ústřední téma, již toolikrát zfilmované, bohužel nenabízí nic originálního (po všech stránkách). Ovšem jako celovečerní hraný debut zkušeného režiséra hudebních videoklipů Granta Singera, jehož průprava je na tomto poli dost ve výsledku znát, tak dobré, ale víc než dobré to za mě není... ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Monotónní detektivka s příběhem, který působí, jako by ho někdo celou dobu koncipoval do seriálu, jenom aby se Netflix na poslední chvíli rozhodl, že chce radši ušetřit a mít jen malý komorní film. Druhá polovinu úplně mimo, než se ten přístup ale omrzí, tak je to celkem fajn a Benicio jako vždy super. 6/10 ()

leila22 

všechny recenze uživatele

Krásna atmosferická detektívka. Druhá polovica možno až tak neprekvapí, ale stále tu máme výborné herecké obsadenie, hrátky s divákom, skvelé budovanie nepríjemna, kreatívnu kameru a prestrihy a fakt, že ide o debut (!) Granta Singera, ktorý točí videoklipy pre Lorde či Weeknda. No a Benicio Del Toro je démonický Boh, ktorý ma hypnotizoval od začiatku do konca a relatívne dlhá minutáž, ktorej som sa spočiatku bála, v jeho prítomnosti ubehla ako nič. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nevidím na tom žel nic zajímavého. Ostatně mě mělo varovat, že Benicio Del Toro si to také napsal a produkoval. Scenárista je vskutku mizerný a jeho vizáž zde směšná - připomíná něco mezi Charlesem Bronsonem po flámu s načerno obarvenými vlasy a instalatérem z německého porna. Alicia je neskutečná manda a koukat na její velký zadek a tlustá stehna je fakt maso. Atmosféru to moc nemá, a na ty dvě hodiny je tam málo děje, navíc bez překvapivého zvratu. Realitka, drogy, realitka, drogy, ok, máte to? Dvě hodiny zbytečně stráveného času. Jinak ty fórky kamery se zrcadlem chtěly také nějakou inovaci, jsou staré takových osmdesát let. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Název filmu vychází z postupné změny povah postav, které se objevují ve filmu. Zpočátku se prezentují určitým dojmem, ale s přibývající stopáží se začnou pomyslně „svlékat z kůže“ jako ještěři. Ukáže se, že postavy nejsou těmi, za které se zpočátku vydávaly. (UhLee)
  • V čase 41:26 si po pohřbu Will (Justin Timberlake) sedne k detektivovi Tomovi (Benicio Del Toro) do zaparkovaného auta, který má volant v rovné poloze. Hned v dalším záběru je volant otočený o 180°. (Pulos)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Krásné svátky a PF 2024

Krásné svátky a PF 2024

24.12.2023

Nebýt přesunu druhé Duny na jaro 2024, byl by uplynulý filmový rok výjimečný. I přesto ale byl skvělý, plný filmových překvapení. Tím největším byl “selfmade fenomén” sociálních sítí Barbenheimer,… (více)

Třetí Sicario vypadá čím dál reálněji

Třetí Sicario vypadá čím dál reálněji

31.10.2023

Je to zhruba měsíc, co jsme informovali o slovech producentů nové krimi od Netflixu Ještěr, kteří uvedli, že se v zákulisí začíná diskutovat možnost třetího Sicaria. Vynikající krimi thriller s Emily… (více)

Reklama

Reklama