Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (1 401)

plakát

Mladá dáma (2024) 

Tak krásně to začalo, těšil jsem se, že uvidím hezký historický film, jenže co Millie Bobby Brown byla hozena do jeskyně, tak to skočilo do žánru fantasy a celé se to odehrávalo v jeskyni. A to už mě nebavilo, nebyla to příjemná podívaná to nahánění drakem. Hudba byla celkem dobrá, především ze začátku se mi líbila. A Millie dobře zahrála svoji roli.

plakát

Kosmonaut z Čech (2024) 

Film podle románu českého spisovatele Jaroslava Kalfaře. Už to je úspěch, že Hollywood natočí film s hvězdným Adamem Sandlerem podle českého románu. Sandler zde podává velmi dobrý výkon, film také není špatný, ale má to takové pomalejší tempo i děj. Chápu, že leckoho to může nudit, ale myšlenka filmu je zajímavá a provedení je pro mě vcelku ucházející.

plakát

Aquaman a ztracené království (2023) 

Pořád dobré, toto pokračování se mi líbilo, i když samozřejmě první díl je lepší. Ale zápletka byla dobrá, filmové postavy sympatické, film mě bavil.

plakát

Ricky Stanicky (2024) 

Velmi dobrá komedie u které jsem se dobře pobavil. Zac Efron je snad v každé roli dobrý, ale příjemně mě překvapil John Cena. Ze začátku jsem si říkal, že mu dali takovou blbou roli, ale pak se film pěkně rozjel a John začal válet. Opravdu hezká komedie, u které se divák zasměje.

plakát

Karlík a továrna na čokoládu (2005) 

Příběh je to celkem hezký a zajímavý, Freddie Highmore je jako Karlík fajn a Johnny Depp jako Willy Wonka také, i když se přiznám, že Deppa bych v té roli vůbec nepoznal. Co mi však vadilo, byly scény, kdy Umpalumpové zpívali písničky, to se mi vůbec nelíbilo. Nebýt toho, tak bych dal i vyšší hodnocení.

plakát

Muži, ženy a děti (2014) 

Film s velkým poselstvím, kdy nám vlastně na příbězích několika lidí či rodin ukazuje, jaké nástrahy na dospívající v dnešním světě čekají. Moc hezky natočeno a zároveň se děsím toho, kam ta společnost a celkově svět spěje...

plakát

Ptáci stěhováci (2023) 

Některé scény jsou fajn, v jiných částech zase příběh nudí. Ale myslím, že dětem se to určitě bude líbit. Film o kachnách byl dobrý nápad a animace byla skvělá, až tedy na kuchaře, jeho animace se mi nelíbila.

plakát

Kalifornský sen (2020) 

Od filmu jsem neměl žádná očekávání, a proto mě docela příjemně překvapil. Sice dávám hodnocení 3*, ale reálně to má 3,5*. Nebylo to vůbec špatné, příběhová linka je zajímavá, Dakota Johnson i Tracee Ellis Ross jsou ve svých rolích fajn a potěší i romantická linka. Nebýt hluchých pasáží uprostřed filmu, bylo by to na více hvězdiček.

plakát

Oklamaný (2017) 

Navnadilo mě herecké obsazení, ale scénář a režie nejsou nic moc. Jednak tmavé scény, kdy divák vůbec nic nevidí, a jednak se ve filmu nic moc neděje. Celou dobu jsem čekal, kam se příběh posune, či jak to vygraduje, ale ničeho jsem se nedočkal. Film bych nedoporučil, není o co stát.

plakát

Srdce na dlani (2022) 

Duo Martin Horský a Tomáš Hoffman vytvořili už třetí dobrou komedii za sebou. Tento žánr jim jde a i Srdce na dlani je milý, romantický film, u kterého si odpočinete, užíváte si lásku s hlavními hrdiny a je vám dobře na duši. Zde se opět povedlo herecké obsazení, kde vynikají hlavně kluci Polívkovi a Eliška Balzerová.