Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Green je profesionální gambler, který by nenechal vyhrát ani svou vlastní babičku. Jeho ruce už mu vydělaly slušné jmění, ale když se pustí do hry s mafiánským kápem Machou, začne mu docházet, že tohle by mohla být jeho poslední výhra, tím spíš, že se tak nějak očekává, že ze slušnosti prohraje. Věci se ale trochu zvrtnou a i když se Jackovi podaří utéct, má teď dost velký problém. Macha se nenechá jen tak "vojebat" a vypíše na Jackovu hlavu velkou odměnu. Las Vegas je městem hříchu a z téhle akcičky kouká pozinkované futro. Ještě že má Jack pár triumfů v rukávu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (288)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kouřové signály hlásí: Nestav se kulkám do cesty!" Já jsem já, ale možná já jsem ty anebo já jsem on. Po konfrontaci s Revolverem je mi jasný jen to, že Guy Ritchie nebo já potřebujeme psychiatra. Stejně je to jedno kterej z nás, protože on je já. Ještěže nemám žádný ego, protože tím by se to trošku zkomplikovalo. Naštěstí se jedná jenom o to, kterej z chytráků je ten nejchytrákovatější, což je docela zábavný a ani není těžký to uhodnout. A jestli si mám z tohoto snímku něco pamatovat, tak jsou to nesnesitelný halušky, bravurní zabiják Třídič a neuvěřitelně smyslná děvka Lorda Johna. Pro tu bych vraždil. Třídiči, zařiď to! ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Guy Ritchie, Luc Besson .. Zhruba polovina filmu je všestranně dobře odvedená práce a ještě snesitelná podívaná. K celkové stylizaci obrazové stránky nemám výhrad, kamera skvěle funguje a vizuální parádičky drží pozornost. Jenže obsahová stránka - na začátku vlažně nahozená zápletka - postupně jen chladne a plyne bez nějakého zájmu. Guy Ritchie si toho tentokrát naložil opravdu mnoho a dlužno dodat, že mi to vůbec nesedělo. Neustále opakované citáty, překombinované (šachové) partie a jako hřebíček do rakve vykrádání Tarantina a tupé schizofrenní monology. Mám rád psychologii, nevadí mi složité hry .. ale celek musí (alespoň trochu) dávat smysl. ()

Reklama

Faye 

všechny recenze uživatele

.„V každé hře a v každém podvodu, je vždycky podvodník a je vždycky podvedený. Finta spočívá v tom odhadnout, když jsi ten druhý, jak se stát tím prvním“. Kdybych se dokázala oprostit od klasiky „Sbal prachy a vypadni“ asi bych dala vyšší hodnocení, ale já jsem to nedokázala. Přesto se mi film, kde šustí peníze „ krásná nová bankovka, symbol naděje, čistá a pevná, navíc pěkně voní.“, hrají se šachy (na šachovnici i ve skutečnosti a rozehraných partií je mnoho) docela líbil. Takže zatím nechám hodnocení jako pat za 3* a rozhodně se podívám ještě jednou! „Čím složitější hra tím komplikovanější protivník!“ A tahle hra byla zatraceně.. kombinačně. složitá. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

G.Ritchie se pokusil po umělecky devastujícím soužití s Madonnou o návrat ke kořenům, ale namísto důmyslného a zábavného scénáristického konstruktu předestírá divákovi jakýsi blábol (co má znamenat ta závěrečná přednáška?!) s příšerně namaskovaným J.Stathamem a dvěma povedenými přestřelkovými scénami- přičemž ta v restauraci je nikoli objevně, ale působivě nastříhaná na klasickou hudbu. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Tak trochu nedocenený film, v ktorom Ritchie prekročil svoj tieň. Vykročil však smerom k oveľa náročnejšiemu publiku, ako to bolo doteraz. Dalo by sa povedať, že film je dokonca európsky-artový. Režisér je to skvelý, to musia uznať aj tí, čo sa v tomto (ne)príbehu stratili, ako scenárista sa pokúsil o výnimočnosť a napriek občasným plytším záberom doplával celkom zdarne do cieľa. Mne práve divnosť (čítaj psychomorbídnosť) tohto filmu vyhovovala a nútila ma premýšľať, nad tým, čo nám celý film hovorí. Netradičný pohľad a prístup ku klasickým gangsterským figúrkam... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (10)

  • Film sa natáčal predovšetkým v Londýne, ale filmári navštívili aj britský ostrov Man. (MikaelSVK)

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Ďalší job pre Kuriéra

Ďalší job pre Kuriéra

10.09.2005

Jason Statham, na ktorého charizme a coolovosti z veľkej časti stojí akčná pecka Kuriér (a ktoré sú zároveň jediným dôvodom, prečo si pozrieť pokračovanie), si v akčnom thrilleri CRANK zahrá… (více)

Reklama

Reklama