Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V temné atmosféře losangeleského tajného hráčského doupěte se scházejí karbaníci. Uznávají jen jediné pravidlo: podvádět. Po dálnici k L.A. se velkou rychlostí blíží automobil. Řidič drží v ruce balíček karet, které s lehkostí snímá: kouzelník, který předvádí své triky. Falešný hráč Vernon. Jeho stará láska Tiffany je žena, která by vyřízla muži srdce, kdyby jí to mělo rychle vydělat prachy. Všichni mají společný cíl: chtějí vyhrát nad Deanem, nepřekonatelným falešným hráčem, kterému ostatní dají všechny své peníze, jen aby mohli říct, že seděli u jeho stolu. A tak přichází ke slovu ON. Velký učitel podvodů a triků Steven (Sylvester Stallone) - král všech hráčů. Karty jsou rozdány a hra začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (144)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Film podle konceptu "každý vykouří s každým". Líbí se mi filmy z tohoto prostředí, jen toho pokerového umění tam nebylo ukázáno moc - ne jako v jiných filmech. Každopádně volba S. Stalloneho je pro mě vždy dobrá, protože mám toho herce rád a jeho charisma mě uchvátí v kterémkoli filmu. Takže - nebylo to špatné, závěr trochu přeplácaný - 59 %. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Zkusím parafrázovat originální "výstižný" text distributora. V nudné atmosféře nezáživného karbanu se sešla banda vyčůránků, kteří vymýšlejí finty jak si co nejvíc nasyslit. Možná přijde i kouzelník. Štětka s drahým jménem neváhá pro pár doláčů vyříznout chudákovi ledvinu. Všichni mají různý cíl: jak se co nejvíc napakovat a zároveň prohrát i kalhoty s největším z největších. A pak přichází ON - SYLVESTER STALLONE - král všech akčních filmů, který všem opět nakopal s lehkostí těžkého frajera prdel a odešel stylově středem. A za poslední půl hodiny bylo vymalováno, jak trefně dementoval uživatel sud... ()

Reklama

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Poker, ženy a peníze. Co víc si přát. L.A. je plno podvodníků, tak nezbývá než být nejlepší. Originální, celkem vtipně podaný filmový počin s pointou na konci v podobě přechytračení podvádějící party. Sylvester Stallone tam opravdu nemusel být, do role zkušeného karbaníka bych radši obsadil Roberta De Nira nebo Al Pacina. Sly postrádá šarm. A stárnutí je přirozené a neměl by ho zakrývat plastikou. Vypadá totiž potom jako figurína s umělým obličejem. A těch 96 minut filmu uteče stejně rychle, jako se písek přesype v přesýpacích hodinách. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Neškodná pokrová partička so sympatickými hráčmi. Niečo si berie od Goodfellas, dačo od Kasína, Scorsese by mal isto radosť. Určite spozoroval povedomé kamerové nájazdy aj prostredie v akom sa dej odohráva. Škoda, že sa v ňom vyskytuje asi poltucet zvratov čím počiatočná hravosť skĺzava do kŕčovitej exhibície s jediným cieľom vyškoliť diváka. Prichádza tiež na najmenej pravdepodobné situácie, kedy sa nepriatelia stávajú priateľmi, mafia kývnutím ruky odpúšťa státisícové dlhy, jednoducho rozprávka, v ktorej sa síce nedá nikomu veriť, ale v ktorej si nakoniec všetci poklepú po ramene. Hodnotenie čisto subjektívne, ak ste fanúšik pokru kľudne prihoďte symbolickú jednu, ak je vám ľahostajná hra aj Sylvester Stallone čo sa objavil v menšej roličke pokrovej legendy, kľudne zas uberte, alebo rovno film vynechajte. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud bych zasedl za pokerový stolek s brilantním podfukem v rukávu, tak bych se patrně hbitě proměnil v kavku, které se křížová trojka ani modlením nechce proměnit v srdcové eso a z jistého bohatství by byla ztráta celoživotních úspor. On se totiž s výskytem stotisícových žetonů vždycky odněkud vynoří Dean Stevens a jednoduše přitáhne bank do své bezedné šrajtofle. A jelikož nic není tak pravého jako faleš pokerového hráče, tak si myslím, že pro fandy obrázkového hazardu, pohodové kombinatoriky a krásných žen jsou Hráči velice slušnou volbou. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • I když všechny karetní triky jsou reálné, některé nejsou popsané a mnohdy zaberou hodně času i zkušeným harcovníkům, i přesto se je však herci naučili. (PußyMagnet)
  • Většina hlavních mužských charakterů je pojmenována podle známých jmen v karetním oboru. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama