Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pavlovi (Jakub Prachař) sice táhne na čtyřicet, ale stále ještě úplně nedospěl. Bydlí s mámou a chybí mu odvaha dělat v životě to, co by ho skutečně naplňovalo. Tu získá až ve chvíli, kdy potká svou dětskou lásku Terezu (Tereza Ramba) a prožije s ní dobrodružnou noc. Tereza však není připravena opustit svůj dosavadní život pro někoho, kdo podle ní není opravdový chlap. Pavel se tedy rozhodne se přesně takovým chlapem stát. Přihlásí se na výcvikový tábor v Tatrách vedený Weisnerem (Ondřej Sokol), který vyučuje vše od sekání dříví po svádění žen. Podaří se Pavlovi překonat sama sebe a stát se chlapem, po kterém Tereza touží? (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (154)

fafejt001 

všechny recenze uživatele

ŠKODA .  Promarněná  příležitost . Prvních  asi  20  minut  ušly .  Pak  se  to  nějak  zvrtlo  v  podivnou  trapnou  podívanou . Vlastně  nepodívanou . ALE    Bareš ,  Chýlková ,  Ramba  a  rodina  Pavlíka  dobře  zvolené .  Bohužel   ubohý  scénář ,  nic  nenabídl  těmto  hercům . Trik  s  medvědem  fajn  a  Ramba  v  bahně  -  drsnéé .  Dobrá  tedy  ,  dám  dvě * * .  Jo  a  Sokol  téměř  nevěrohodný  . Působil  spíše  srandovně . ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Chápu, že pro tebe nejsem chlap!" Udělat z blbečka Prachaře pořádného muže je zcela nemožné, to mi věřte. Jeden úplně trapný a neromanticky tupý survivor v horách. Ošetření vymknutého kotníku tričkem působí amatérsky jako celý film. K tomu debilní Sokol s humorem na úrovni školáka. Jedna hvězda za Terezu Ramba. 2/10 ()

Reklama

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

1906. hodnocený film: Já chápu, že se dopouští chyby, když je mé hodnocení ovlivněno osobou, která se mnou na tomhle filmu v kina byla. A taky vím, že každé hodnocení zde podléhá subjektivním pocitům každého z nás, takže se tak moc zase neproviním. Samotný film má milou zápletku, to když si svobodný chlap chce sám sobě dokázat, že je chlap a že dokáže obstát společně s ostatními ve slovenských Tatrách. Prachaře obvykle moc nemusím, ale v tomhle filmu mi seděl a přítomnost Sokola byla jedině ku prospěchu. 3* ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Po delší odmlce návštěva kina na ryze českou komedii, kdy nás neodradila zdejší alaramující čísla, jež bych mile rád vyvrátil. Nejde o žádný šlágr, co budu kdy chtít vidět znovu, ale schází se tu mnoho milých aspektů, co nám v tom našem českém rybníčku chybí a už jen kvůli tomu bych komedii, co je spíše tou opravdu decentně dobrodružnou, nikoli pouze romantickou, vůbec takhle nezatracoval. A i ten jinak prkenný Prachař odvedl slušnou práci. [viděno v Cinestar Plzeň 25.3.2023] ()

swenyx 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se nepovažuju za "odborníka" českých filmů, takže asi můj názor nebude zas tak moc relevantní, přece jen naposled jsem viděl asi jen Vyšehrad: Fylm (2022), ale já se docela bavil. Sokol jako crazy zálesák byl nejvíc, ty jeho kecy byly dokonalý a vlastně i Prachař jako mamánek byl dobrej. Líbilo se mi, že to není taková ta klasická komedie, kde se sází jeden trapnej joke za druhým, bylo to tu v přiměřené míře. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (5)

  • Při natáčení scén s medvědem bylo zvíře za plůtkem s elektrickým proudem. Herci uvedli, že poslední den natáčení zjistili, že v něm žádný proud nebyl. (Olík)
  • Jakub Prachař (Pavel) uvedl, že film je v zásadě o ženách a jejich problémech a měl by mít spíše název „Buď ženou!“. (Olík)
  • Pavel (Jakub Prachař) na kurzu v Tatrách skočí do řeky zachraňovat kamaráda, přičemž potopí starší fotoaparát, který rozhodně není vodotěsný, ale později s ním fotí dál. (blondak16)

Reklama

Reklama