Reklama

Reklama

Medvídek Pú: Krev a med

  • Velká Británie Winnie-the-Pooh: Blood and Honey (více)
Trailer 1

Kryštůfek Robin během svých univerzitních studií zanedbává zvířata ve Stokorcovém lese a neposkytuje jim žádnou potravu. Mezi hladovějícími zvířaty se Pú a Prasátko rozhodnou nakrmit sami a jejich zvířecí instinkty se znovu probudí. Kromě medu touží Medvídek i po krvi. To ale představuje smrtelné nebezpečí pro přijíždějící turisty. Pú a Prasátko se však chtějí pomstít i Kryštůfkovi Robinovi za to, že je opustil. (Vertigo International)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (118)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Sólidny slasher, ktorý sme dali v retro kine na drevných stoličkách. Škoda toho záveru ale pokračovanie bije na dvere. Prísne hodnotenie ktoré však odzrkadluje amatérizmus a pohlad diváka na detské časy ani ja som si nevedel predstaviť macka púf zabíjať. Určite priemer ak by sme to nevideli na veľkom plátne. 4* ()

Ydrosten odpad!

všechny recenze uživatele

Mrkl jsem na to i když se hororům vyhejbám, páč mě silně nebaví a nudí. Z traileru jsem měl mylný pocit že nějaký vraždící blázni mají masky, jako v jiných podobných filmech ale byl jsem vyveden z omylu, protože se tady mělo tedy jednat o skutečné "postavy". No nic, malé peníze a levné masky, nemusí znamenat velký špatný .... ééé ... mmm ... znamenají. A hodně moc velký špatný. To byla hrůza a jen další moje potvrzení se tady těm filmům vyhýbat i nadále. U scénky slečny s plavkama o 3 čísla menší - tady bych rád viděl jak to na sebe dokázala nasoukat a jak dloho ji to trvalo, protože to bylo vážně na hraně, která v úleku co se kde děle, dojde v noci k baráku a rozsvítí lampičku pod stříškou která osvítila asi jen 3 metrové okolí, jsem měl velkou chuť to vynout. No vydržel jsem až do konce, jakože fakt. Já chápu že v těchto filmech těžko můžete udělat nějakou revoluci a nebo se pokusit o jiné pojetí (ano, i u těch 5hvězdových hororů to není nic než blbost, jen se to liší trikově a rozpočtově) ale tohle byla, i na nízkoropočtovou blábolinu s 6 herci, velká ubohost. A když už víte co se bude dít - hloupé barbíny, málo oblečené, s nulovým potenciálem v herecké kariéře, velmi výrazných tvarů - říkáte si že by to mohlo alespoň zaujmout těma holkama ale tady nejsou ani ty zajímavý holky + je to celé ve tmě, takže v mnoha scénách ani netušíte kdo z těch 6 hereckých polen, tam stojí. Když si vezmu že tohle běželo v kinech, musím se zeptat kdo vůbec rozhoduje o těchto kinopremiérách a jestli případně vůbec film viděl (už z traileru je jasný nulový potenciál na výdělek)  Marně v sobě hledám byť jen jedinou jiskřičku za kterou bych mohl udělit jakýkoliv bod (třeba 5/100 za .... něco) ale hledání je marné, takže nula bodů a tím pádem odpad. ()

Reklama

VojtechAllen 

všechny recenze uživatele

Naprostá příšernost, která postrádá jakékoliv základy čehokoliv, scénář tu vpodstatě není a všechny rádoby "emoční" momenty vůbec, ale že vůbec nefungují. Děj je bez náznaku gradace. No a o postavách se radši ani nebavím, protože jsou na tom podobně jako většina filmu. Nejhorší věc je ale technická stránka která je naprosto příšerná, a je vidět že tvůrci rozhodně neumí pracovat s rozpočtem, a už vůbec ne s navoděním jakékoliv atmosféry. 0,5/10 za celkem fajn úvodní kreslenou montáž. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ultimátní krvavý bizár, jehož vznik by mi nikdo nedokázal obhájit. Parta lidí ve zvířecích maskách, (kteří nemají představovat partu lidí ve zvířecích maskách, ale fantaskní zvířata z legendárních dětských knížek) terorizují všechny, kteří nakráčí do jejich lesa. Je to debilní, je to nudné a neskutečně krvavé. Pár killů mě pobavilo, ale jinak je to neuvěřitelně tupý film. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

LOL, ja som si myslel, že tu budú pobehovať vrahovia v maskách Medvedíka Pú a ono to má byť "reálny" Macko Pú, ktorého si režisér predstavuje tak, že do lacnej gumovej masky ako na maškarnom plese na základnej škole nahodí obtlustého chlapíka. Ale tak čo viac čakať pri pohľade na filmografiu režiséra a producenta Rhysa Waterfielda, kde sa to hemží jedine Céčkovými a Déčkovými kúskami, ktoré radšej väčšina ľudstva nevidela ani z rýchlika. Jedinou záhadou ostáva ako sa mu podobnú sračku ako je Winnie the Pooh: Blood and Honey podarilo dostať do celosvetových kín. Toto je totiž len ďalšie jeho poloamatérske Céčko s otrasnými hereckými výkonmi, maskami a vlastne všetkým načo si pri filme spomeniete. Nefunguje to dokonca ani ako taká amatérska nechuťárna, pretože ani tu Waterfield nezvláda natočiť poriadny gore-fest. Toto dokáže pobaviť jedine v stave poriadnej opitosti, kde sa dá smiať nad tým ako sa takýto film dokáže brať vážne. Za triezva to je totiž iba 84 minútové filmové utrpenie. CELKOVO: 1/10 ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Masku vyrába kalifornské štúdio Immortal Masks pod názvom "Friendo Silicone Mask" vo viacerých verziách. Táto pre film sa volá "Honey Bear". (BoredKid)
  • Ke značně politováníhodné události došlo 2. října 2023 v Akademii pro inovativní vzdělávání v Miami, když žáci čtvrté třídy zhruba půl hodiny sledovali film Mevídek Pú: Krev a med. Podle Michelle Diaz, jejíž dvojčata byla promítání přítomna, byly děti z tohoto hrůzného zážitku značně otřeseny a v reakci na to jim pak škola poskytla psychologické poradenství. Podle vyjádření Diaz pro CBS News začaly děti velmi záhy po začátku filmu křičet, ať jej učitel vypne, ale ten se k tomu odhodlal až po dvaceti třiceti minutách. (fleker)
  • Natáčení začalo v dubnu 2022, trvalo deset dní a probíhalo v Anglii, a to konkrétně ve východním Sussexu na místě zvaném Ashdown Forest. Rozpočet snímku pak činil pouhopouchých 100 000 amerických dolarů. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Zlaté maliny slupnul hororový Medvídek Pú

Zlaté maliny slupnul hororový Medvídek Pú

09.03.2024

Den před předáváním slavných Oscarů tradičně probíhá vyhlášení cen, které si hollywoodské celebrity často za rámeček nedávají. Řeč je samozřejmě o Zlatých malinách (Razzies), které posměšně oceňují… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Popelka se dočká krvavého zpracování

Popelka se dočká krvavého zpracování

23.05.2023

Ikonický příběh o Popelce se v průběhu let dočkal mnoha verzí, přičemž mezi ty nejznámější v Česku patří samozřejmě Tři oříšky pro Popelku, animovaná Popelka z roku 1950, a pak možná moderní Popelka… (více)

Reklama

Reklama