Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny stoprocentně nekorektní huličské komedie jsou dva naprosto rozdílní kámoši: upjatý Harold svůj život zasvětil bankovním investicím a tajnému pokukování po hezké sousedce Marii. Zato ležérní Kumar si navzdory svému talentu pro medicínu nedělá hlavu s ničím včetně toho, že by už konečně měl dospět. Na co nestačí, to okecá. Odjakživa však ty nejdůležitější věci rozhodují spolu. Co se stane, když se tihle dva rozhodnou oslavit konec pracovního týdne společně? Obyčejný hamburger od firmy White Castle se během nekonečné, divoké páteční noci mění v nedosažitelnou vidinu. Zato se oba kámoši na cestě do New Jersey a zase zpátky dostávají do neuvěřitelných problémů. Jejich putování je plné nejpodivnějších setkání a nejbláznivějších událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (455)

Vojcl 

všechny recenze uživatele

V poslední době se v amerických producentech zakořenila představa, že stačí aby do názvu svého filmu dali slovo "hulit" nebo "tráva" a vysoká návštěvnost je zaručena... To je, ale hrubý omyl... Dneska už prostě nestačí vzít dva zhulence, pytel marihuany a postavit na tom celovečerní film. To platí i v případě této spíše nepovedené komedie.. Pokud budete mít v krvi dostatek THC tak se jistě nasmějete, ale jinak žánrový podprůměr.. Jedna hvězdička je za pár (ale opravdu jenom pár) dobrých gagů a ta druhá za absenci nechutných scén (tedy až na jednu výjimku)... ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Naprostá šílenost, u které jsem se ale bavil podstatně lépe než u režisérova předchozího filmu Hele vole, kde mám káru? (tahle hláška ovšem mimochodem zazní i tady). Vzhledem k tomu, že tu jsou natolik ujeté scény jako jízda na gepardovi, překvapí solidní propracovanost scénáře, který při všech těch ptákovinách má hlavu a patu. Navíc obsahuje morální poselství podané takovým způsobem, že jsem ho v pohodě strávil, aniž by se mi vzpříčilo v krku. Hlavní hrdinové jsou sympatičtí, vedlejší postavy často dost svérázné a zajímavé. Chvíli jsem uvažoval i o čtvrté hvězdičce, a to se mi u tohohle žánru zrovna často nestává. ()

Reklama

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Zahúlime uvidíme má to šťastie, že nepôsobí až tak odťažito pre normálneho diváka a občas ponúkne dáky ten morbídnejší humor. Dakedy to zúčastneným nevyjde, ale priznajme si, v iných béčkových komédiách sa to stáva ďaleko častejšie a naviac, neponúkajú prinajlepšom žiadnu zaujímavú road tour. Čiže stráviteľné. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých a několik skvělých vtípků v jinak dost nevyvážené komedii o dvou zhulencích, kteří se vydali na strastiplnou a poněkud dobrodružnou cestu za vyhlášenými hamburgery. Příběh sám o sobě asi nemá cenu rozebírat (popřípadě do něj ještě dlouho rýpat), takže to shrnu asi takhle: chlapci se při natáčení asi hodně pobavili, já tedy o poznání méně, ale když si vzpomenu na některé jiné komediální skvosty (například ty s přívlastkem Movie), říkám si, že to zase až tak špatné nebylo. 50% ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Celkem nadprůměrný zážitek složený ze spojení hamburgerů z White Castle, trávy, fajnového hereckého obsazení a vtipné hudby. Komedie za všechny prachy to sice není,ale je to přinejmenším vtipné znázornění dvou obyčejných kluků kluků, kteří se chtějí vychutnat pořádný jídlo,bohužel pro ně cesta vede....mno,jen se podívejte! Dávám 4 hvězdy, možná, že s trochou THC v krvi to má větší grády, jak se tady píše, ale já tomu nějak neholduju. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (31)

  • Představitel Harolda John Cho se proslavil mj. účinkováním ve filmu Prci, prci, prcičky (1999) a jeho pokračováních. Poukazoval na to i trailer, ve kterém se o hercích v hlavních rolích říkalo: "Ten Asiat, co hrál v Prcičkách a ten Ind, co se mihnul v Sexy párty." (imro)

Související novinky

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Huliči, DiCaprio a Nottingham

Huliči, DiCaprio a Nottingham

29.07.2008

V dnešní vydatnější novinkové náloži potřetí zahulíme a uvidíme, co připravuje Leonardo DiCaprio a jak to vlastně vypadá se Scottovým Nottinghamem. Jednička stála 9 milionů a vydělala 23, dvojka si… (více)

Reklama

Reklama