Reklama

Reklama

Harold a Kumar se vracejí a tentokrát míří do Amsterdamu, kde je snadno k mání marihuana. Problémy však začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s teroristou. Oba hrdinové se tak ocitnou na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct...
Harold a Kumar jsou zpátky, ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali. Před čtyřmi lety se vydali za hamburgery, dneska si to namířili přímo do Amsterdamu. Se snadným cílem a stejným průběhem: spousta alkoholu, lehkých drog a sbírka podivných postav, o kterých se vám většinou jenom zdá - na cestě za poznáním. Bohužel problémy začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s nebezpečným teroristou. Oba hrdiny pošlou šupem do vězení na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct, a vrací se i starý známý Neil Patrick Harris, který hraje sám sebe, takže o zábavu je postaráno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak a máme je tu zase. Naposledy jme mohli Harolda s Kumarem zastihnout ve White Castlu, k němuž vedl dost dobrý road trip s velkým množstvím trávy a trochu jinou atmosférou než jiné teenagerské komedie. No a jelikož měli kluci docela úspěch a 1. díl získal skoro kultovní status, tak je tu máme znova. Zápletka je ještě šílenější, hlášky jsou tu pořád hustý, zhuleného geparda nahradil zhulený George Bush a zpátky je i Neil Patrick Harris. Bohužel přibyl i nějaký ten fekální humor, který to trochu sráží. Zbytek ovšem šlape natolik dobře a Harold s Kumarem jsou pořád velcí sympaťáci, takže s pár prasárnama jsem ještě ochotnej se smířit. Takže sice o malinko horší, ale pořád minimálně o třídu lepší než všechny dnešní teen komedie. Jo a Neil Patrick Harris je samozřejmě legendary ;-) ()

tron 

všechny recenze uživatele

„A čo ten s tými očami? Je postihnutý?“ – „Je to Kórejec, pane.“ Pokračovanie podľa mňa milého originálu je v podstate rovnako vydarené (ak ste prvý diel pokladali za vydarený. Ja áno.). Ale sčasti ho pochováva zbytočná dĺžka (takmer dve hodiny!) a predsa len už aj na môj vkus miestami nechutné vtipy (vila s dievčatami dole bez je výborná len do chvíle, kým sa dole bez neobjaví aj hostiteľ). Na strane druhej, „prepad kvality“ nie je priepastný a takmer som si istý, že ak sa vám páčil originál, bude aj dvojka, ktorá ponúka veľa drsných vtipov, v čele s rasistickým tlmočníkom cez rasistického vládneho plešatého agenta („TOTO si myslím o Dodatku č. 5.“) po prostitútkami brokovnicou odpáleného Neila Patricka Harrisa ako Neila Patricka Harrisa. ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

No nemůžu si pomoc, film sice baví, ale pocit, že mohl být udělán mnohem lépe, zůstává. Některé vtipy jsou vyvolány až moc uměle a druhá polovina filmu jimy až přetéká. Vidíme tak hulícího prezidenta, posledlého agenta střílejícího ještě během bádu z letadla a podobné. Myslím, že filmu by nejvíce slušela rovina, kdy Kumar přichází na různé voloviny ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Ak niekto čaká vtipný, šialený a v rámci možnosti inteligentný roadtrip movie v štýle prvého dielu, bude zrejme sklamaný rovnako ako ja. Jedná sa síce stále o šialený, nereálny a zhúlený sled udalostí, no namiesto humoru zostal len hnus...a nuda. V polovici som mal tých nechutností dosť a len s veľmi zlým pocitom som čakal na ďalšie nezmyselné vedľajšie postavy. Pritom som sa ale nemohol zbaviť predstavy, že ak by tvorcovia tento film vzali trochu inak, mohla by z toho vzniknúť dobrá satira. Takto bohužiaľ zostalo len minimum humoru, maximum fekálií a Neil Patrick Harris...s prižmúrenými očami 2*. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Sračička, co nefunguje jako road movie, ani jako komedie. Koncept jedničky je převzat bez známek invence, řada vtipů je více vulgárních (ano, uvidíme nejen několik pipinek, ale i jednoho čuráka), avšak méně vtipných. Situace jsou absurdní, postavy také, ovšem není to absurdnost vtipná, je to absurdnost trapná a smysl nedávající. Zkrátka nedovařený a hlavně nezábavný polotovar... 2/10 ()

Galerie (74)

Zajímavosti (13)

  • Počas práce na tomto projekte zahynul pri autonehode asistent produkcie Carol Trevino. (m.a.t.o.)
  • Když jde Harold (John Cho) v letadle na záchod, Kumar (Kal Penn) má za hlavou modrý polštář. Hned v dalším záběru tam už není. (dan.pacino)

Reklama

Reklama