Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Styl prvního dílu se nám vrátil a třetí díl je o mnohem lepší jak díl druhý, jen nechápu to horší celkové hodnocení. Já se bavil a schánění stromku takovým stylem se mi prostě zamlouvá a za mě je to krásných 65%. Ubírám hodnocení za kolikrát trapné scénky, kterému se ani tento díl nevyhnul. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Vánoce po "haroldukumarovsku". Místo vánočních dárků se bude rozdávat převážně hrubozrnný humor, pro který je tahle dvojka známá. S Haroldem a Kumarem se setkáváme v období, kdy už spolu nekamarádí. Harold je ženatý s hispánskou kráskou a jeho tchán ho nerespektuje z jistých rasových důvodů, a oproti tomu Kumar stále vydatně hulí kvalitní matroš a vzpamatovává se z rozchodu se svojí přítelkyní. Netrvá to dlouho a tajemný vánoční balíček nerozlučnou dvojku zase svede dohromady. A když navíc shoří sváteční jedle, kterou Harold dostal od svého tchána darem, je to sakramentský důvod, jak o Vánocích prožít noční jízdu plnou karambolů, trapasů, obscénností a bláznivého humoru, který umí namíchat a podat dvojice Kal Penn a John Chu velmi osobitě a originálně. Když jim navíc zdatně sekundují Elias Koteas jako obávaný ruský mafián, Danny Trejo jako obávaný tchán a dále Eddie Kaye Thomas, David Krumholtz, Melissa Ordway a Neil Patrick Harris v roli sebe sama, je na komedii plnou 3D efektů radost pohledět. Jenže eskapády jsou někdy až nepříjemně nevypointované a divák čeká při každém vtipu, že se umlátí smíchy. Není tomu tak. Nedal se však u třetího pokračování očekávat ohňostroj vtipů a nápadů. Každý ohňostroj jednou skončí, a i tady je ke konci filmu cítit docházející invence. Nebylo to tak výrazné, abych šel s hodnocením dolů. Harold & Kumar dokáží povýšit i méně fungující gagy, a pak se tolik nehledí, jak byl gag trapný. Je sice dávno po Vánocích, ale s prima dvojkou kámošů na celý život, se teprve dají slavit pořádně zábavně a zhuleně. 70% ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Výrazně slabší než předchozí dva díly a i když se to stále snaží vytvářet ujetý a šílený nápady, tak už to místy působí krapet vynuceně. Navíc to trapný cpaní 3D je docela otravný a už po pár scénách mě tam štvalo. Hlavní dvojka je ale pořád sympatická, geniální Neil Patrick Harris si svou 10minutovkou opět krade celý film pro sebe a scény se sjetým dítětem, robotem nebo Danny Trejem přece jenom pobaví. Takže ano, jednou jsem se pobavil, ale narozdíl od předchozích dílů už se na tenhle asi znova nekouknu. Čtyřku už si radši nechte. ()

alchac odpad!

všechny recenze uživatele

Program "SA naslepo" opět nezklamal. A přitom ze začátku (asi prvních 5 minut) to vypadalo sice jako hodně debilní, ale ještě pořád snesitelná emerická kravina. Jenže i ten lehký, mírně znuděný úsměv se z mých rtů odporoučel velmi záhy kamsi do hajzlu, jelikož stejným směrem si to nasměroval i "humor" tohoto snímku - ten se bohužel svou entiligencí pohybuje někde na úrovni prvního stupně základní pomocné školy pro děti s vrozenými mentálními poruchami. Zkrátka sledovat tuhle übertrapnou taškařici rejžojedsko-cikánské dvojice přátel v jointu je v autobuse fakt o život, protože pokušení oběsit se v sedě na bezpečnostním pásu je opravdu vysoké. Doufám, že Mačeta tu vzal roli jen proto, že naprosto akutně potřeboval chechtáky na kauci, nebo mu producent slíbil doživotní přísun heroinu zdarma (po zhlédnutí téhle hrůzy bych si i já trochu dal). ()

predators 

všechny recenze uživatele

Docela lituju toho, že mám jenom dvě-dé televizi. Pár efektů mohlo vypadat slušně. Ale o co tu šlo především, byla dobrá zábava a té se mi dostalo vrchovatě. Vydařené pokračování partičky zhulených jedinců, kteří shání po všech čertech vánoční stromek i s čtyřletou dcerou...no dovedete si představit ten kolotoč, když si takový piškotek šňupne heráku? 80% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Ve filmu zazněla z úst Neila Patricka Harrise věta " V pohodě, uvídíme se ve čtvrtém díle". (Skarface)
  • Ve snímku účinkuje i RZA, který například skládal hudbu k filmům Kill Bill (2003) či (chelseaman22)

Reklama

Reklama