Reklama

Reklama

Vztekle tvá

  • Česko Druhá strana mince (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Terry Wolfmeyerovou (Joan Allen - Tváří v tvář, Bournův mýtus) opustil manžel. Ponechal ji na pokraji zoufalství a napospas čtyřem dospívajícím dcerám. Osamělá žena naváže neobvyklý vztah se svým navenek nevlídným sousedem Dennym Davisem (Kevin Costner - Vzkaz v láhvi, Krajina střelců). Vypadá to, že jediné co ty dva spojuje, je láska k alkoholu. Úsměvný příběh o tom, že štěstí najdeš tam, kde ho nečekáš. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (70)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Mimoriadne herecké obsadenie. V roku 2005 ešte nenápadné, kariérne vychádzajúce herečky, mnohé sa silne presadili najmä v seriálovej podobe. Na to ale že hrali dospievajúce dcéry nemuseli mať už po dvadsiatke. Joan Allen má hrať sexi alkoholičku alebo niečo také, no vyzerá len na alkoholičku, tam by som ju asi vymenil. Costner ako vždy nehrá nič, ale ani nemusel, jemu sa väčšinou stačí usmievať. Vcelku milý film, ktorý nemá výrazné muchy a udržiava pozornosť, nenudí. Ponúkne aj malý prekvapujúci záver. ()

Philoun1 

všechny recenze uživatele

No budu trochu sentimentální a dám tomuhle snímku 4*, ze začátku jsem si říkal, že film je mile vtipnej, ale že postrádá nějakou tu hloubku a ke konci se to k mému překvapení zvrtlo přesně obráceně. Kevin se do rolí takových těch ,,pobudů" v košili co hledají svůj životní cíl hodí skvěle a všechny herečky byly krásné a do svých rolí také sedly. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Romantické drama o ženě, která je naštvaná na všechny své dospělé dcery i na svého nápadníka. Manžel od nich odešel do Švédska se svou sekretářkou (to si alespoň myslí) a ona se s tím jen těžko vyrovnává. Natočit romanci o babě, která točí všechny kolem sebe - toť hodně velký úkol, který se podle mně moc nepodařilo povést. Navíc závěr je tak směšný, až to diváka musí bolet. Velká podivnost tento film. ()

Mr.Nigga 

všechny recenze uživatele

Když u filmu vidím jako žánr Drama/Komedie, chytám se za hlavu a pokud se jedná o snímek "z českých luhů a hájů", vyhýbám se obloukem. Proto mě Vztekle tvá příjemně překvapilo, jedná se o poměrně inteligentní a dobře koukatelnou komedii s trochou dramatu v příběhu. Pro mě jeden z "generic" filmů, co kdovíjak nepotěší, ale zároveň ani náhodou neurazí ()

cab 

všechny recenze uživatele

Terry (Joan Allen) je opustena svym manzelem, tim padem zacne pit a mimoto ma ctyri dcery o ktere je nutno se postarat. To znamena resit jejich kazdodenni nesvary vcetne prichozich milencu a kontrolovat svoji neustalou podrazdenost. Posleze navaze kontakt se svym sousedem (konecne dobry Kevin Costner), ktery tez pije a zije sam. Herecky dobre, castecne smutne, romanticke i komicke. 70% ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

  • Scénárista Mike Binder psal scénář s tím, že hlavní roli bude mít Joan Allen. (viperblade)
  • Kevin Costner přibral pro svou roli 9 kg. (viperblade)

Reklama

Reklama