Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš známý hrdina Bastian tentokrát nebojuje s pohádkovými bytostmi,ale se skupinou mladých chuligánů na jeho nové škole. Ti si říkají "Syčáci" a zmocní se kouzelné knihy s pohádkovým Nekonečným příběhem. Když odhalí její moc, začnou zlomyslně vnášet zmatek do říše Fantazie i do našeho skutečného světa. V říši Fantazie řekne mladá císařovna Bastienovi, aby znovu získal knihu, protože jinak její země zanikne. Bastien se proto s pomocí zázračného Orinu vrací zpět domů. Nechtíc se ovšem spolu s ním dostane na svět několik obyvatel Fantazie, kteří zjištují, že svět lidí se ve značné míře liší od jejich země. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (268)

rsimonyi odpad!

všechny recenze uživatele

Trojka je tragédie, hnus a filmový zločin. Nevadí mi ani tak slabý příběh, jako hrozní herci a hlavně příšerné výtvarné zpracování a tragická hudba. Všechno z původního Nekonečného příběhu ( Slonovinová věž, Orin, Kniha, Falko, Kamenožrout......), všechno je tu úplně jiné a příšerné. Prostě třetího dílu se zúčastnili absolutní packalové. A ten digitální začátek, no to je hnus. Fuj.... budu dělat, že jsem trojku nikdy neviděl a neexistuje. Třeba někdy natočí regulérní trojku s původním Kamenožroutem a Falkem. ()

dawexx odpad!

všechny recenze uživatele

Nekonečný příběh Volume 3 je tak dementní demence, že i strčení prstu do krku a následné udělání se volna natočené na kameru po dědovi vám přinese větší filmový zážitek než tato dementní demence. A pokud vám minulá věta přišla poněkud dementní, pak vězte, že na vině je demence sledovaného film...ehm...braku. ()

Reklama

wosho 

všechny recenze uživatele

Jeden z důvodů proč nenávidět americkou mentalitu. Hrůza. Zatímco jednička byla o fantasyi a jejím boji s prázdnotou konzumního světa. Je třetí díl oslavou oné prázdnoty (princezna a její užívání si nákupů a VISA karty a mnoho jiného). Děsivá režie, příšrené triky co pokulhávají i oproti deset let stašímu prvnímu dílu. Scénář asi napsalo totálni hovado a herci-o nich raději nemluvit. Co taky chtít?? ()

ESNYR odpad!

všechny recenze uživatele

Ani dceru to nebavilo a to je v podstatě ještě dítě. Na koksu závislí producenti musely zalepit tunelování studiových peněz, tak natočily třetí díl nekonečné story která měla zkončit hned špatnou dvojkou. Když se po tomto debaklu začalo spekulovat nad restartem, přiznám se že se mi chtělo brečet. Jack Black byl už tehdy otravný a nepříjemný člověk bez hereckého talentu. ()

Gardenboy 

všechny recenze uživatele

Ani rockový soundtrack tomu nepomôže. Atmosféra nulová, negatívne postavy sú obyčajné karikatúry, z ktorých nejde strach a herci jeden horší ako druhý. Spievajúci kameňožrút a Junior je výsmech a pľuvanec nekonečnému príbehu. Lacné papundeklovo umelohmotné kulisy a Falco(n) ktorý sa ani z ďaleka nepodobá na pôvodného Falca ... a ďalšie a ďalšie faily. Jedna hviezdička za občasný look a rozpohybovanú kameru. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 27. října 1994 v Německu. (Varan)
  • Jelikož byl celý děj původní literární předlohy zpracován již v prvních dvou dílech filmové série, museli si tvůrci vymyslet pro tento díl zcela nový příběh. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno