Reklama

Reklama

Tarot

  • USA Tarot (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když skupina přátel neuváženě poruší nejzásadnější pravidlo tarotů, které vykladačům zapovídá použití balíčku jiného vykladače, přivolají na sebe nevědomky hněv nepředstavitelného zla, které bylo v prokletém balíčku karet uvězněno. Jeden po druhém jsou tak nuceni čelit svému osudu a stávají se nedobrovolnými účastníky smrtící hry ve snaze uniknout věštbě, kterou jim taroty předpověděly. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (77)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No po filmu si určitě tarotové karty vykládat nenechám. Jinak tam máme mladý lidi, někdo nevěří dění, jiný naopak atd. známe, ale také je třeba říci, že smrt některých byla krutá, o lekačky se někdy film snažil až příliš často. Celkově fakt umí dát v rámci žánru nějaké to leknutí a strašidelnou atmošku. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Náš osud nie je dopredu napísaný, môžeme ho zmeniť.“ (Dr. Emmet Brown) __ Tuctový horor s jednoduchou zápletkou (z toho by v Supernatural vyťažili možno aj viac), natočený podľa klasických šablón daného žánru. Kvôli post-záveru som dosť premýšľal o nižšom hodnotení. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tarot je dalším rádoby hororovým kinohitem kterej může oslovit snad jen teenagery. Tohle bylo strašně zoufalý. Už ratingem PG 13 naznačuje, že milovníci strachu, krve a brutalit zde své choutky asi jen stěží ukojí. O nějaké hororové atmosféře či napětí se tady dá hovořit taky jen stěží. Nejpovedenější pasáží filmu je pak ta když bábrle vypravuje partičce legendu o tom kdy jak a proč vlastně tyhle prokletý tarotový karty vlastně vznikly. To bylo zajímavější jak celej zbytek filmu. Dokoukával jsem to s velkým sebezapřením. Hodně slabý 2hvězdy. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Zoufale podprůměrný rádoby hororový počin, v němž se vše stane podle již mnohokrát viděné a tím pádem i značně ošoupané šablony. Ve finále zde tedy zaujme jen jedna bravurně vystavěná atmosférická scéna s Kouzelníkem a jeho truhlou. Avšak zbytek užitých ingrediencí je jen a pouze nudný a šedivý balast, na nějž se za pár měsíců zcela zapomene. Škoda. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Žolíky” pre nenáročných, určite o triedu vydarenejšie ako hocijaká doštička “Ouija”. Čakal som to horšie, ale nakoniec žiadne oči pre plač. Toto je prírastok na úrovni lepšieho priemeru do chudobného sveta hororu. Ale presto všetko som sa takto rozhodol. Lebo naskytnuté príležitosti na “gore”, boli ale že hrubo nevyužité. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Názov filmu sa objaví až v 17. minúte. (EvilMatus)
  • Balíček tarotových kariet použitý vo filme bol špeciálne vytvorený pre tento účel. (Arsenal83)
  • Tarotove karty boli vytvorené v Taliansku približne v 30. rokoch 14. storočia a pravdepodobne založené na egyptskom mameluckom balíčku. Šlo o hracie karty a až do 18. storočia sa nepoužívali na predpovedanie budúcnosti, čo zmenili až francúzski okultisti. (Arsenal83)

Reklama

Reklama