Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (565)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Skoro všichni zaměstnanci pošt jsou mimozemšťani." Já to tušil, hlavně ten obrýlený babochlap za přepážkou to už nějakou dobu ani moc neskrývá, takže jim jdu hned zkontrolovat povolení k pobytu na Zemi. Vezmu si na to s sebou agenta Franka, který hraje, že je pes, ale mimozemské nelegály umí kousat s velkou grácií. Vzal bych si i agenta J a poštmistra K, ale ti musí zase řešit nějakou intergalaktickou katastrofu v pohřebáckém sídle MiB. Mě při tomto řešení pobavily fórky s červem v metru, třídičkou pošty, neuralizováním parťáků i nafukovacím řidičem auta, takže moje jediná výhrada směřuje k tomu, že 88 minut - titulky = dost málo času na zábavu. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování má mnohem komediálnější nádech než jeho starší bráška, ale přesto není vtipnější. Zřejmě mi chyběl takový ten moment překvapení, který na mě vykoukl u jedničky. Spousty vtípků působí kopírovaně, i když třeba s tou volovinkou pro vymazání paměti by se dalo blbnout ještě ve třech nadcházejících pokračováních. Ústřední duo je opět úžasné. Scénky také stály za to. Celkově to tedy zase tak špatně, jak se lze podemnou a nedemnou dočíst, nedopadlo. Zasloužené 3*. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tohle je hrozně zoufalé. Veškerý vtip jedničky je pryč a ať se dvojka snažila sebevíc, nedokázala z něj rozfoukat ani jednou něco úsměvnějšího. Veškeré pokusy totiž vyzněly veskrze trapně. Prakticky jediné, co v tomhle filmu za něco stojí, je Lara Flynn Boyle a to vlastně ani ona zrovna nějak dvakrát moc nepředvádí. Přesně takhle jsou trestány pokusy vytřepat z úspěšného filmu ještě nějaký ten grošík. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pomerne dosť veľké sklamanie oproti prvému dielu, takže výnimka nepotvrdila pravidlo. Ten prvý bol totiž omnoho nápaditejší, svižnejší, akčnejší ale hlavne vtipnejší! Tvorcovia tu len zduplikovali pôvodné vtipné hlášky a ksichty mimozemšťanov a to sa im vypomstilo. Dvakrát sranda už nie je sranda. Škoda. 45%. ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Nechápu,co proti tomuhle filmu všichni máte.Vždyť je to skoro stejně dobrý jako jednička.Jasně,už to není tak originální,scénář je dost podprůměrný a děj tak prakticky neexistuje.Ale co je na tom,když je to tak skvělá zábava!A to je u filmů nejdůležitější.Will Smith a Tommy Lee Jones jsou skvělá dvojka,parádně je doplnilo boží psisko Frank,skvělí červouni dostali víc prostoru a Rosario Dawson je krásná.Naprostá většina hlášek mě pobavila a můžu se na to kouknout i víckrát.Jo a začátek s Jeffem je fakt úlet.75 % ()

Galerie (107)

Zajímavosti (29)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 193,7 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 445,1 mil. (NIRO)
  • Světlo v atomizéru bylo v prvním díle modré, v tomto je červené. (ČSFD)

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama