Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracuje pro biotechnologickou společnost, která umí manipulovat s časem. Temnou stránku toho odhalí, až když jeho žena kvůli dluhům přijde o 40 let života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

mnx 

všechny recenze uživatele

I když mi přišlo přitažený za vlasy, že někomu s kompatibilní DNA můžu ukrást část metabolismu, přilepit si ho na svůj vlastní, a omládnout tak i o desítky let (zatímco on o stejnou dobu zestárne), tak celkově to zase tak špatné není. Děj ok, i atmosféra, jen zase prkennost německého (ne)herectví, typická k jejich levnějších filmům, spoustu věcí pokazila - i když ti hlavní 2 se celkem snažili. Ohromný africký slum hned vedle Berlína byl super, a do budoucna určitě reálnější, než ta prapodivná teorie s DNA. Každopádně náš hodně podobný Bod obnovy je přece jen o něco (možná i o dost) lepší. ()

Azurose 

všechny recenze uživatele

Tohle není film o stárnutí a mládnutí. Tohle je film o morálních hodnotách a sobectví. Němci sci-fi umí, a tento snímek není výjimkou. Poutá od začátku do konce - závěrečná akční scéna tedy mohla být propracovanější, ale tím, že není středobodem filmu, zvládnu přimhouřit oči. Kdyby měl film pokračování, určitě by bylo zajímavé - a předpokládám, že by se neslo v podobném duchu jako Hunger Games. Ale není to potřeba, protože film předává jasné poselství, které stojí samo o sobě. ()

Reklama

exree 

všechny recenze uživatele

První půlka super, tomu vykreslení světa jsem věřil, postavy vypadaly taky v pohodě. Ale od toho co dojeli do toho hotelu v Litvě, tak jsem měl pocit jako by lidi co makali na scénáři k první půlce dali výpověď a místo nich to dodělal nějaký intern. Jako je fajn, že i opuštěné hotely v Litvě vypadají líp než ty v Česku, že tam je elektřina zadarmo a tak, ale co to sakra je. Vodní bahno tak husté, že polyká lidi. No a hlavně rebelové kteří mají fakt divnou taktiku vyjednávání/exekuce jejich plánů, "ochranka" totálně neschopná... no prostě od té půlky tam nebylo uvěřitelné už vůbec nic, a je to celkem škoda ()

Draconian 

všechny recenze uživatele

Téma s obchodováním s časem, který nám lidem na světě zbývá, není úplně nové. Viz. skvělý  "Vyměřený čas". Německý film "V ráji" ale téma zpracovává velmi dobře a jinak. Hlavní cápek příběhu pracuje pro Eon (ne, s elektrikou fakt neobchodují), kteří pro bohaté nebo velmi úspěšné lidi hledají vhodné dárce - času, respektive životní síly. Cápek přijde jak pojištovák, nabídne tučnou sumu a daný člověk poskytne například patnáct let svého života někomu jinému. Názor cápka na celou věc se razantně změní, když mu vyhoří byt, na který má masivní hypotéku a jako zástava pro půjčku dala jeho žena svých  čtyřicet let...přijde exekuce a cápkova manželka přijde o tolik let života. Během dne je zní stará paní. Chlápek se rozhodne pro svou ženu ona léta získat zpět....unese šéfku Eonu. Film se samosebou nevyhne klišé, ale většinu času nabízí velmi zajímavý a dobře vykreslený příběh. Postavy nejsou černobílé a dialogy nabízí i možnost k zamyšlení.Nechybí ani zvraty a překvapení. Skvěle je tu zobrazená nepříliš vzdálená budoucnost (ono výzkum prodloužení lidského života je v plném proudu...a jde do toho hodně peněz.) a film může být klidně i kritika celé společnosti. Celou dobu snímek udržel mou pozornost a v podstatě mě až překvapil, jak moc se mu vše daří. To evropské pojetí mi moc sedí (amíci by z toho udělali dle mého názoru něco úplně jiného). Ted trochu spoiler....... .... Popravdě ale závěr snímku ale takové uspokojení nepřinese. Není to špatný konec a má svou logiku, ale je dost hořký a možná vás naštve, jak se zachová nejedna postava. Bavilo mě to a podle mě vážně povedené sci-fi. 80% ()

a0001 

všechny recenze uživatele

Aj napriek podobným témam si udržal originalitu, nečakajte ani príbehové klišé, film prekvapuje príbehom, priebehom, nápadom a v neposlednej rade aj myšlienkou. Taký komplexný funkčný film som nečakal. Justin s tým "svojím" tínedžerským konzumným, z časti aj klišé filmom tomuto nemôže priamo ani konkurovať, aj keď zaslúži bod za "prvenstvo". ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama