Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když si myslíte, že máte ve všech směrech skvěle našlápnuto a nic vás nezastaví, tak se většinou hodně pletete. Ambiciózní korporátní zaměstnanec Aleš (Jakub Prachař) je svým narcistickým šéfem (Alexander Bárta) místo povýšení přeložen do nejhoršího firemního oddělení - do call centra. Tam velice rychle musí přijít na to, jak spolu s potrhlou konspirátorkou Marcelou (Petra Polnišová), neurotickým nihilistou Michalem (Vojta Kotek), vzorňačkou Jitkou (Anna Polívková) a dalšími bizarními kolegy vytvořit sehranou partu. Jen tak může během teambuildingového víkendu porazit bývalé kolegy, zachránit své nové oddělení před zrušením a hlavně najít ztracenou sebeúctu. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (344)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Degradácia šéfa do oddelenia telefonickej podpory otvára nové možnosti na karierny rast. Hlavne keď sa blíži teambuilding na ktorom sa dá získať putovný pohár pre pobočku. Čo ak ale získanie tohoto pohára je existenčná záležitosť a navyše máte absolútne retardovaný team? Herecké obsadenie: Pre českú komédiu absolútna klasika čo sa týka obsadenia. jediné čo ma sralo, bolo keď Bárta a Evelyn speakovali česky. Z toho ma skutočne napínalo. Prevedenie: Svižná komédia, ktorá má určite veľmi dobré momenty, ktoré sa ale striedali so sterilnými ba až trápnymi. Pocity: Ja som sa na vlastné prekvapenie celkom dobre bavil. Brňáci boli nenormálny. A finálny paitball ma dostal do kolien. Pridaná hodnota: Miňo - šofér. 59% ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Kotek je sympaťák a Polívková je skvělá herečka. Ani to však nezachrání tvůrčí impotenci Mariankové. Námět sám není špatný, původní rumunský snímek mohl být i vtipný. Tohle je křečovité, hodně často s velmi ubohými vtípky. Na jednu stranu jsem ráda, že se český film snad vymaňuje z nadvlády bezduchých romantických komedií s Langmajerem, ale netěší mě, že se obloukem vrací k buranovskému humoru vesnických taškařic páně Trošky. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Úvod vyzeral sľubne, Prachař v pohode, na novom pracovisku bolo pár vtipných momentov, no keď sa vyrazilo na TB, vytratil sa humor a vystriedala ho trápnosť. Ako tak to zachraňovali svojský Kotek a vo veľmi aktuálnej dezolé roli Polnišová. Určite z toho šlo urobiť lepšiu komédiu s trefnejším humorom a bez záplavy trápnych scénok, ale asi nie v našich končinách, kde sa na vydarenú komédiu čaká tuším ešte od Pelíšok. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Na rovinu říkám, že po traileru v kině jsem čekal mnohem víc. Aspoň o tu hvězdu nahoru. Ovšem po šesti letech v korporátech cením film, který si bere právě na paškál české firmy a jejich "perfektní" politiku. A jelikož jsem přesně takovéhle teambuildingy a situace, které nastanou v první části filmu, zažil na vlastní kůži, tak mohu pouze tleskat, jak se to tvůrcům povedlo natočit. A přidat trošku humoru. Píšu záměrně trošku, protože trailer sliboval vtipnou jízdu od začátku do konce. No a těch vtipů moc ve výsledku nebylo. Jako všichni ostatní cením Vojtu Kotka, který si krade scény a roli si užívá. A největší plus je za jeho triko! Sečteno podtrženo. Solidní průměr. (50 %) ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si že dnešní česky humor nechápu, ale on to je částečně rumunský import! Podivné karikatury snažící se o satiru bloudí odnikud nikam a chrlí ze sebe nesmysly. Kotek jediný má zajímavou postavu a v poloze sebevražedného věřícího se vyžívá.  Chaotický závěr o výplatách a nalezeném štěstí v igelitu šokuje. Nejzábavnější v tom hnoji byli Brňáci. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Film sa natáčal na Slovensku, v Bratislave, v Hotel pod Lipou RESORT - Modra a na Bielom kríži. (Johnny.ARN)
  • Napriek tomu, že Slováci prehrali v paintballe, na ich vestách a oblečení nie sú žiadne škvrny, aj keď diváci mali možnosť jasne vidieť všetky zásahy do všetkých hráčov. (Johnny.ARN)
  • Když na začatku filmu jdou Michal (Vojtěch Kotek) a Aleš (Jakub Prachař) spolu do call centra a Aleš požádá Michala, jestli by nemohl zařídit, aby ho ostatní měli rádi, Michal mu odpoví otázkou, jestli je Harry Potter. Představitel Michala, Vojtěch Kotek, v mládí postavu Harryho Pottera (Daniel Radcliffe) namlouval do českého dabingu, a to ve všech osmi filmech. (Pichloza)

Reklama

Reklama