Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když si myslíte, že máte ve všech směrech skvěle našlápnuto a nic vás nezastaví, tak se většinou hodně pletete. Ambiciózní korporátní zaměstnanec Aleš (Jakub Prachař) je svým narcistickým šéfem (Alexander Bárta) místo povýšení přeložen do nejhoršího firemního oddělení - do call centra. Tam velice rychle musí přijít na to, jak spolu s potrhlou konspirátorkou Marcelou (Petra Polnišová), neurotickým nihilistou Michalem (Vojta Kotek), vzorňačkou Jitkou (Anna Polívková) a dalšími bizarními kolegy vytvořit sehranou partu. Jen tak může během teambuildingového víkendu porazit bývalé kolegy, zachránit své nové oddělení před zrušením a hlavně najít ztracenou sebeúctu. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (348)

castor 

všechny recenze uživatele

Solidní sešup Zuzany Mariankové… Tehdy (Známí neznámí) sáhla po italské, tentokrát po rumunské předloze. Kvalitou je ale úplně někde jinde. Přitom nápad jet se opít za firemní peníze (a třeba si u toho i zasouložit) nemusel být v rámci daného žánru vůbec špatný. Dorazí totiž božští kolegové ze Slovenska, prsaté teplické krasavice či divocí ožralové z Brna. Klidně mohli dojet i třeba ajťáci z Ostravy nebo účetní z Budějovic, ovšem pokud na firemní teambuilding nedorazil humor a smysl jednotlivých scén, je to jedno. Cílem je získat podnikový pohár a zachránit sebe i své oddělení před výpovědí. Z toho pramení všechny ty neobyčejně vtipné a nápadité…. ne, jen přehlídka trapnosti, zoufalosti a nicotnosti. Postavy jsou hloupé a otravné (čest výjimce v podání Vojty Kotka), divák může dumat, zda je mezi těmi podivnými karikaturami otravnější přehrávající Erika Stárková nebo přehrávající Anna Polívková, Robina Ferra raději ani nekomentuju. 53 procent? Vážně? Tupé, urážející a navrch dlouhé. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky, protože jsem se párkrát i zasmál a to v komedii jde, že? "Příběh" je tam na škodu a vlastně tam ani nemusel být, stejně nedává smysl. Herecky zajímavý je jen Kotek a ten hlavní Brňák, jinak je to jedna velká bída, což mě mrzí zejména u Polívkové a Stárkové. Největší radost mi udělalo že jsme na to nakonec nešli do kina a doufám, že už se na to nikdy nebudu muset dívat znovu. ()

Reklama

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Já chápu, že je to komedie a může to být přehnané, ale mělo by to mít nějakou hranici. Banda idiotů a dvě slepice dostane možnost buď vyhrát teambuldingovou soutěž nebo skončí na dlažbě. Ve skupině je vyhulenec co si věčně honí péro , nějaká konspirační teoretička , tlusťoch co má menší iq než novorozené mimino , ženská co ji věčně urážejí a jí to nevadí a Prachař co je jediný normální v rámci normálnosti (tady je laťka hodně nízko) . To, že by nikdo takovou bandu zoufalců nikam neposlal radši ani neřeším (na konci to i sám ten ředitel řekne , že jsou neschopní) to, že jich , ale někdo zaměstná v takové firmě už , ale řešit budu tady vyloženě řeknou, že úspěch je ten posílat každého zákazníka do prdele nadávat mu a vypínat ho což je blbost , protože takhle by nefungovala žádná firma   . Soupeři jsou brněnský tým co tam jen chlastá a hulí,  nějaké ženské  a tým kde jsou Slováci co cvičí jógu mají tam i vozíčkáře (k čemu tam vůbec byl ani v jedné disciplíně ho nevidíme) a ty věčně vyhrávají. Je to nechutné urážejí se tam ženské ve velkém (nadává se jim tam otevřeně do kurev, šlapek, zlatokopek což je ještě smutnější, že to točila ženská ) z chlapů se dělají sexssymboly dokonce je otevřeně chtějí šukat i jiní chlapi  a samozřejmě nesmí chybět fekální humor prdění do ksichtu , brkání, sraní atd.   celkově je to debilní. Jestli jsem nadával v minulosti na Kameňáky a oba Špindly tak ty jsou proti tomuhle vtipní . Jediná vtipná scéna je tam ta kdy hádají názvy postav a Prachař napoví, že to byl slovenský hrdina a kradl myslí Jánošíka a ta ženská řekne Babiš jinak tam není nic.  Pak se Prachař zamiluje do nějaké tlusté zrůdy co má zvrácené choutky (sado maso) a je to je to hranici únosnosti ve scéně kdy je ta konspirační teoretička v latexu jsem se málem poblil . Dokoukal jsem to po částech, protože celé se to nedá.  Kotek bude žít celou kariéru ze Snowboarďáků (prý se chystá dvojka) na nic více nemá Prachař zde objevil filmové dno (z představy , že jeho dcera co má s Hanychovou tohle někde uvidí se mě chce blít a zvolil bych vydědění radši  )  Polívková hraje intošku co ji všichni shazují a urážejí a jí to nevadí a celkově zde nefunguje nic.  Na konci vyhrajou (nečekaně) pak se začnou hádat o peníze tak se zmlátí navzájem a Prachař zůstane s tou úchylnou a pořádají teambulding (snad nebude druhý díl)   5 procent za tu kudrnatou ženskou z toho týmu žen ta jediná zde nesrala a dá se  na ni dívat . ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

S komediemi se v poslední době roztrhl pytel. Producentům to asi dává smysl, i když prázdné sály značí opak. Marianková si po povedené prvotině mohla vybírat a její příspěvek do žánru určitě nezklame. Navíc znovu stačilo vykrást jiný scénář. Strefování se do korporátní demence je však snadné a film má několik povedených momentů. Hlavně Kotek si svého huliče užívá a jeho postava utáhne i slabší pasáže. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Podobnému druhu komedií se většinou vyhýbám. Je to sprosté, víceméně tupé a je to veskrze plagiát tuctové zámořské tvorby. Ale vzdor tomu všemu mi to celkem sedlo. Je tu slušné množství momentů, které dokáží rozesmát, problém jsem neměl ani s herci a nakonec je tu fakt, že sám dělám v korporátu a kluci z Brna mi připomněli naše teambuildingy. Nic k čemu bych záměrně vracel, ale jestli na to narazím v TV, program nejspíš nepřepnu. 60% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Film sa natáčal na Slovensku, v Bratislave, v Hotel pod Lipou RESORT - Modra a na Bielom kríži. (Johnny.ARN)
  • Napriek tomu, že Slováci prehrali v paintballe, na ich vestách a oblečení nie sú žiadne škvrny, aj keď diváci mali možnosť jasne vidieť všetky zásahy do všetkých hráčov. (Johnny.ARN)
  • Scéna pěvecké soutěže, kde Vašek oslní písní„ Time To Say Goodbye“, je inspirována příběhem Paula Pottse, o kterém je natočen film Životní šance (2013). (Vladislava)

Reklama

Reklama