Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Angela Nardino (Sigourney Weaver) právě řekla před oltářem své "ano" sukničkářskému majiteli autoopravny Deanu Cumannoovi (Ray Liotta). Svatební noc se její vinou moc nevyvede a proto pouhých sedmnáct hodin po obřadu novomanželka přistihne Deana s jeho sekretářkou Wendy (Jennifer Love Hewitt). Okamžitý rozvod stojí nevěrníka 300 000 dolarů a pěkný nový vůz. Nemůže tušit, že se stal obětí podvodu: Angela se ve skutečnosti jmenuje Max Connersová a roli Wendy sehrála její dcera Page. Společně tvoří perfektní rodinný tým, který si získává obživu cynickým sváděním a ruinováním bohatých mužů. Zisk je ovšem tentokrát nakonec mizerný, protože si z něj svůj díl vezme finanční úřad prostřednictvím zlomyslné úřednice důchodového odboru Glorie Vogal (Anne Bancroft). A ve slunném Palm Springs smůla pokračuje. Max coby atraktivní Olga Jevanová hladce svede obstarožního multimilionáře s prokouřenými plícemi Williama B. Tensyho (Gene Hackman), místo obstarožního manžela má však brzy na krku bezcennou snoubencovu mrtvolu. Page si zase začne se sympatickým barmanem Jackem Withrowem (Jason Lee), který má cenu tři miliony dolarů, ale omylem se do něj zamiluje. Také Dean však ještě neřekl poslední slovo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (262)

mm13 

všechny recenze uživatele

Liotta a Love Hewitt podávajú najlepšie výkony svojich nijako preslnených (ani presvedčivých) kariér... či vlastne najsympatickejšie výkony, väčšinou ich mám chuť z filmov s nimi vystrihávať. Tu im ich role sadli ako uliate. Jason Lee sa so svojou nevďačnou úlohou tiež popasoval nad očakávania. No a Pána Hackmana s Pani Sigourney škoda spomínať, tí to skrátka valcujú. Hej, David Mirkin mal väčšie šťastie na obsadenie, než na scenár. Akurátna zábava. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Drzé, vychytralé, zábavné a sexy. Protřelá a mazaná Sigourney Weaver, její přidrzlá, panovačná a sexy prsatá Jennifer Love Hewitt, odpudivý, prohulený a uchrchlaný stařec s červeným nosem Gene Hackman, roztomilý vykutálený packal Ray Liotta a zamilovaný dobrák Jason Lee, kterého mi bylo skutečně líto, ten to od Jennifer schytal nejvíc. Chovala se k němu opravdu jako kráva (samozřejmě do doby, než si uvědomila, že ho nejspíš skutečně miluje:) Film by se klidně dal využít jako příručka pro všechny mazané a ziskuchtivé ženské. Myslím, že způsobů a návodů, jak ho "dostat" je zde předloženo bohatě. Humorné scénky na sebe navazují jedna za druhou, stejně jako dialogy. Milý závěr, kde nakonec dojde i na jednu osobu:) ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Na první pohled klasická romantická komedie, která už nemůže ničím překvapit. Při podrobném zkoumaní se nám však vyklube hvězdně obsazená pecka s úžasným tempem a neotřepanými vtipy. Já osobně Jennifer Love zbožňuju a nikdy bych proti ní neřekl křivé slovo, ale myslím, že v tomto případě zklapnou i její odpůrci. Lépe řečeno ti, kteří mají penis. Největší sympatie si u mě získal nevybouřený kozel v podání Raye Liotty, který je zároveň nejzábavnější postavou celého filmu. Co slovo, to perla. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Určitě nadprůměrná komedie, občas bych řekl až bláznivá. Nejvíc tady oceňuju, jak ty ženský bezostyšně využívají chlapské blbosti a schopnosti mít krev pouze na jednom místě v těle zároveň. Geneova figurka je naprosto nezapomenutelná, nejen to neustálé pokašlávání a nechutnosti, ale třeba i jeho smrt nebo krásný od kouření černý zuby a absolutní nezájem o okolí, pokud od něj nemůže něco dostat. Dialogy jsou srandovní, není to hláškování, ale legrační rozmluvy, který na sebe navazují. Jen Jennifer Love Hewitt mi tu přišla jako totální kráva a nějak nechápu, jak se do ní ten chlapík mohl zamilovat, protože potkat takovou mrchu bych asi měl co dělat abych ji nepropleskl. A českej dabing tentokrát špatnej není. Například Olga je česky naprosto úchvatná a ta písnička Back in USSR (Beatles?) je anglicky s ruským přízvukem dost dobrá. Tahle komedie mě prostě pobaví, kdykoliv se na ni podívám. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Ufff, tak trapná a dokola se opakující antikuřácká agitka musela být zaplacená. To mi nikdo nevymluví:-) Kdyby aspoň byla vtipná, tak neřeknu ani slovo, ale (jak známo) opakovaný vtip není vtipem a opakovaná trapnost už vyloženě sere. Dalším obrovským kazem tohoto filmu je naprosto nelogické chování postavy Jacka. Není normální (a to ani v podprůměrných amerických komediích), aby člověk snášel neustálé urážky, aroganci a odporné chování člověka a po týdnu si ho chtěl vzít:-). ()

Galerie (47)

Zajímavosti (10)

  • Jennifer Love Hewitt neřídila žádné z aut, které se ve filmu objevují. (vercza)
  • Karetní trik, který  Page (Jennifer Love Hewitt) předváděla ve filmu, jí naučil jevištní kouzelník Ricky Jay. (vercza)

Reklama

Reklama