Reklama

Reklama

Ricky Gervais: Armageddon

(pořad)
Stand-up / Komedie
Velká Británie, 2023, 62 min

Režie:

John L. Spencer

Scénář:

Ricky Gervais

Účinkují:

Ricky Gervais

Obsahy(1)

Tabu? To Rickymu Gervaisovi nic neříká! A tak se ve svém komediálním speciálu o konci lidstva pustí do politické korektnosti i přecitlivělých lidí. (Netflix)

Recenze (59)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Hřejivá hodinka. Je super vidět někoho o takové velikosti, kdo si nejen vytrvale říká, co chce, ale ještě k tomu vyloženě provokuje namyšlený levičácký debílky; omezovače, zakazovače a pohoršený moralisty. Není to nutně pořád vtipná sada, ale píchá přesně do vosího hnízda. Vesměs mi tu přišel shodný obsah jako letos v kongresáku (logicky), kratší o něco. Chce to další Golden Globes speciál ! ()

campix 

všechny recenze uživatele

Sice je to stále ten starý dobrý Ricky Gervais, ale spíš než s kadencí, ostrostí a vypointovaností jednotlivých situací mám zásadní problém s obsahem. Mě tahle hyperkorektní doba strašně štve. Chápu, že to se prostě nutně musí promítnout do všeho, ale aby jeden z nejlepších stand up komiků své generace neustále upozorňoval, jak by lidé měli humor vnímat a jak ho chápat. Aby se musel neustále omlouvat nebo něco upřesňovat. Mě tohle prostě nebaví. Vytrácí se z toho kouzlo.. To je prostě obrázek dnešní doby a dnešní společnosti zatím hlavně za mořem. Radši si pustím starší Rickyho kusy. ()

Reklama

Illy 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších stand-upových komiků a další jeho Netflix speciál. I když jsem neustále přikyvoval Rickyho tepání do současného hyperkorektní přístupu ke všemu a všem, tak se mi při sledování zdálo, že cítím jakýsi zdrženlivější přístup (zřejmě díky Netflixu). Já vím že Gervais umí být tvrdší, cyničtější, trefnější a tím pádem i více zábavný. Ale pořád patří  na vrchol současného stand-upu. ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Som veľký fanúšik Rickyho a na toto som sa tešil. Začiatok bol mám pocit pomalší, no idem do plného počtu, lebo sa mi páčia jeho názory na témy ku ktorým sa vyjadruje. Milujem ako povie to, čo k danej téme mám sám na jazyku, no on to povie tak drsne, no aj tak je to mega vtipné. Možno je to pri tých témach automatické, stačí sa vyjadriť ako to cíti a keďže sú niektoré tie ľavičiarske kecy tak pritiahnuté za vlasy, tak je to automaticky vtipné, lebo plakať sa nám zatiaľ nechce. Dokedy? ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Vadilo mi, že občas se Ricky dopustil netflixovských úliteb o dětech, zvířátkách apod., čímž popíral vše, co vlastně doposud řekl, a taky se právě u těchto promluv publikum nikdy nesmálo a nastalo trapné ticho. A jako věřící jsem si všiml, že si odporuje i zde ve svých názorech, ale to je jeho problém. (Abych nebyl špatně pochopen, třeba jeho parodie na stvoření světa mne velmi pobavila.) Ale jinak 90 % času šije do vší současné nesmyslnosti, porovnává, co jsme dříve rozuměli bláznovstvím, a co je dnes dovoleno, nebo že lidé i za války měli smysl pro humor, ale v dnešní době se každý bojí, aby druhého snad náhodou neurazil a nedotkl se jeho jemnocitu, nebo že snaha o politicky korektní výrazy v dnešní době může zavinit, že se utopí děcko. Z některých jasných a stručných paralel až mrazí a vlastně už nejsou k smíchu. Třeba že máme právo každý na své myšlenky, tak jak přijdou, a není důvod se za ně někomu omlouvat, neboť jen my víme, jak jsou nakonec myšleny. Jinak ten vtip o čínském pedofilovi a štěňátku mne pobavil hodně. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama