Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Ďalšia do zbierky hnusných odpadových komédií. Reynolds sa môže len hanbiť za účasť na tomto projekte. Toto nie je film to je filmová atrapa, odporná imitácia a urážka skutočných filmárov. Nedokázal som sa prinútiť zasmiať ani raz. Celý falošný humor tu je sílený a zameraný len na sex, drogy a fekálie. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 8/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Efekty 3/10/// +obsazení, námět, prostředí, některé vtípky -úvod hodně rozvleklí, na komedii to není moc vtipné, děj se zlomí až tak ve 20té minutě, hudba neoslní/// Takovéto filmy mám celkem rád. Výhodou filmu je to, že se odehrává v jiném pro Teen komedii, trošku nezvyklém prostředí, i když možná málo prostorném (což filmu ubírá na atraktivitě). Popravdě na jednu stranu bych rád dělal s takovou partou „herců“ ale už asi ne s takovou partou „kolegů“. A to jsem byl málem číšníkem :-) V jistém směru mi to však příjde, jakoby se JEN sešla skupinka herců (přátel) a natočili si spolu film, ne proto aby pobavil diváky, ale aby oni sami se bavili na place. Přesto je to nakonec největší plus a taková parta se nevidí každý den, i proto dávám za 3./// Celkem 51%/// ()

Reklama

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Tuhle komedii si nejvíc užije ten/ta kdo někdy pracoval/a jako čísník/servírka nebo kuchař/kuchařka. Je logický, že tenhle druh humoru se nemusí líbít každýmu, ale dát tomuhle filmu 1* nebo odpad! je při nejmenším nelogický, protože ti co nepracovali jako čísník nebo kuchař si neuvědomujou, že je to jedna z nejmín placenejch a jedna z nejhorších prací a někteří zákaznící jsou fakt hulváti. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

No, za Reynoldse, Faris a Longa bych byl ochotný dát i 4 hvězdy, dokonce jsem se fakt zasmál! No, ale to je tak vše a bylo by to nefér vůči ostatním filmům se čtyřmi. Kdyby radši tu první půlku netočili... pak se to aspoň trošku rozjede. Nebo mohli jen vystřihnout hlášky té alkoholičky:). ... Neserte toho, kdo vám připravuje jídlo. ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Naprostý nesmysl, která je sice úplně sprostý a místy odporný, ale zasměje se mu úplně každý. Ryana Reynoldse mám celkem dost ráda a docela mě mrzí, že svou roli tak trochu odflinkl, co si budeme povídat. Proto tentokrát jen slabší průměr 45%. Nebylo to úplně zlé, ale na druhou stranu jsem čekala něco lepšího. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Dean (Justin Long) zmuchlá a zahodí vizitku, ji o pár vteřin později opět drží v ruce. (Pavlínka9)
  • Producent Jeff Balis si zde střihl roličku jako jeden ze zákazníků restaurace. (HappySmile)
  • Calvin (Rob Benedict) ve filmu trpí reálnou poruchou močení zvanou Paruréza. (Scelleton)

Reklama

Reklama