Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (177)

obitus 

všechny recenze uživatele

Oproti genialne vtipne ctyrce je Chuckyho seme precijen krok zpet. Nektere forky jsou opravdu povedene (jasne vevodi Chucky masturbujici nad Fangorii a citace Shiningu), ale bohuzel je tu i hodne tech trapnych. Navic Mancini nedokaze udrzet tempo, ktere dodal ctyrce Ronny Yu a toci vpodstate pouze sled scenek, ktere spolu prilis nesouvisi. Scenar je i na horrorovou komedii o vrazdicich panenkach hodne spatny a Jennifer Tilly je opravdu hnusna. Rozhodne me to zklamalo, ale zas nijak silene jsem se nenudil. Bezny prumer. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nechceš mi s tím píchnout? Tak honící si a hláškující Chucky byl opět hlavním tahounem celého filmu. Jeho milá sice tentokrát lehce zaostávala, ale ten jejich retardovaný synek/dcera to už byl vrchol. Kdyby to bylo celé jenom o něm, tak dám čistý odpad. Jennifer Tilly opět téměř bezchybná a byla radost se na ní dívat. Scénář samotný už však není tak záživný jako tomu bylo u předešlých dílů a horší už byla snad jen trojka. Ke konci už to začalo docela dost skřípat a bylo štěstí, že nastal konec. ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Oproti Chuckyho neveste je tu značný pokles kvality, aj keď hnus, vražednosť a nechutný vzhľad bábik pokračuje v takom istom rozsahu. Dej je slabší a stupídnejší, ale ako tak ešte dokázal pobaviť. Herci toho veľa nenahrali, zato bábiky asi o niečo viac. Navyše sa pridala aj bábika Glen ako potomok Chuckyho a Tiffany, ktorý hral síce neviniatko, ale nakoniec všetko krásne zaklincoval. Samozrejme pokračuje čierny humor a sem tam aj nejaká tá pripečená scénka. Škoda mrzačenia skvelej série, ale verím, že ešte nejaký diel vznikne. 42% ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Normálně bych se u takovéhlo filmu ani nerozepisoval, prostě bych tam napral neutrální 3* a šel dál, ale tady to dopadlo trochu jinak. Za prvé musím říct, že děj je stupidní a plitký až hanba, ovšem odkazy na hororové klasiky, prvky rodinného dramatu a opravdu ujetý humor mě vážně dostaly. Tohle je přesně typ filmu, který když si pustíte v uzoufání nudném letním odpoledni, tak Vám alespoň trochu zvedne náladu, čímž se vlastně splní jediný účel tohohle projektu. Chuckyho sémě bylo vytvořeno prakticky pro zábavu a proto k němu tak musí člověk (divák) přistupovat, tedy s obrovskou nadsázkou. Když právě na toto přistoupíte, zjistíte, že se jedná o zábavný kousek, pokud ne, pošlete Chuckyho do pekel. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tady jsem začal pochybovat o smyslu série. Chucky se sice pořád snaží, ale kouzlo už se jaksi vytratilo. Ze začátku mě to ještě bavilo díky tomu nápadu z Chuckyho potomkem, ale pak už o ničem. chybí tu všechno co mě bavilo v předchozích filmech. Já tý pošahaný loutce fakt fandím, takže za 2*, ale spíš jenom ze soucitu.25% ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • Natáčelo se také v Kalifornii (USA). Točilo se od 28. listopadu 2003 do 18. března 2004. (Varan)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 83. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama