Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za sedmero horami, hluboko v začarovaném lese, žije 7 trpaslíků. Tentokrát ale nejde o malé mužíčky se špičatými čapkami, nýbrž o dospělé muže, kteří se důsledně straní všech žen. Když však do jejich životů vstoupí Sněhurka, která je na útěku před ďábelskou Královnou, jsou ztraceni. Královna u nich Sněhurku najde a unese. Trpaslíci se musí vydat na záchrannou misi dříve, než bude pozdě. Sedm trpaslíků, v komedii plné nečekaných zvratů a velmi lechtivého humoru, jak jste je ještě nikdy neviděli. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Romeo5 

všechny recenze uživatele

Od této Německé komedie jsem prakticky nic nečekal a ejhle. Oddechovka jak má být od songu " hej kluci hej kluci jdou " až po královnu a její oblibu ve vtipech o černovláskách. Třeba " víte jak zabavíte černovlásku na dlouhé hodiny? ---že jí na obě strany papíru napíšete "otočte na druhou stranu" ..Tak ten byl dobrej :) Už jsem ho viděl několikrát a účinek?Pořád stejný,skvěle jsem se bavil :) Proto dávám plných pět bodů, prostě paráda. ()

Koryntos odpad!

všechny recenze uživatele

20.9. jsem se nechtěně uchýlila k masochistickým hrátkám a nechala se dobrovolně celých 95 minut mučit tímto skvostem německé kinematografie a protože jsem toho zřejmě neměla dost, poté jsem si pustila Blbý a ještě blbější o tom jak se potkali a můžu Vám hrdě říct, že kdybych tyhle dva filmy nepotkala já, tak by můj život nebyl o nic bohatší ani chudší, než je. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tak takúto uletenú vec môžu natočiť hádam len Nemci. Jedna hviezdička za nádhernú Snehulienku, ďalšia za chytľavé melódie a jednu ešte musím dať aj za taký milý detinský chechtavý humor. Na niektorých scénkach som sa fakt pobavil. Nebol to až taký trapas, aký som očakával. Celkom zaujímavý nápad. 55 % ()

Frederika

všechny recenze uživatele

U tohoto snímku skutečně nevím, jakou stranou stupnice hodnotit - odpad nebo geniální výtvor? Každopádně je to parodická komedie, jejíž scénář psal někdo na drogách a která stojí za shlédnutí. Mučení trvalou nebo dvoumetrového trpaslíka, který řeší problémy se ženskými jen tak někde neuvidíte. Herecké výkony za moc nestojí, kostýmy kupodivu zase tak špatné nejsou, a u titulků vám dojde, že jedivný národ, který tohle mohl stvořit, jsou skutečně jen Němci. ()

Majrek 

všechny recenze uživatele

Výborná role mrzouta.... V kategorii "komedie" bych dal hvězdy dvě, v kategorii "německé komedie" by si film zasloužil čtyři hvězdy... Když přetrpíte začátek a rovnou to nevypnete, časem se z toho vyvine "koukatelná" záležitost (zvolnění tempa a méně viditelná snaha autorů být vtipní za každou cenu by snímku rozhodně prospělo). ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy hajný přivolává svého ohaře, následuje záběr zachycující psa, jak proklouzává mezi dveřmi. V další scéně jsou pak dveře otevřené dokořán. (StrYke)
  • Zlou královnu si zahrála německá zpěvačka Nina Hagen, jež je matkou představitelky Sněhurky Cosmy Shivy Hagen. (Kolins)

Reklama

Reklama