Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Demi Mooreová a Woody Harrelson se představují v rolích Diany a Davida Murphyových, milenců ze střední školy, kteří se vezmou a v životě si vedou velmi dobře - Diana je úspěšná realitní makléřka a David zase idealistický architekt, který postavil vysněný dům u oceánu. Pak ale udeří recese. David je náhle bez práce a oni už si tak nadále nemohou dovolit splácet hypotéku. Půjčí si proto od Davidova otce 5 000 dolarů a vydají se do Las Vegas, aby se pokusili vyhrát peníze na zaplacení půjčky. Zpočátku mají štěstí a získají 25 000 dolarů, ale protože kasino vždycky nakonec vyhraje, mladí manželé o všechno přijdou. Zatímco se Diana pokouší ukrást sladkosti v luxusním butiku, všimne si jí miliardář John Gage (Robert Redford), kterého okamžitě uchvátí. John pozve Dianu a Davida na opulentní večírek, kde nabídne Davidovi milion dolarů za jednu noc s jeho ženou. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (184)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"I remember once when I was young, and I was coming back from some place, a movie or something. I was on the subway and there was a girl sitting across from me and she was wearing this dress that was bottoned queer up right to here, she was the most beautiful thing I've ever seen. And I was shy then, so when she would look at me I would look away, then afterwards when I would look back she would look away. Then I got to where I was gonna get off, and got off, the doors closed, and as the train was pulling away she looked right at me and gave me the most incredible smile. It was awful, I wanted to tear the doors open. And I went back every night, same time, for two weeks, but she never showed up. That was 30 years ago and I don't think that theres a day that goes by that I don't think about her, I don't want that to happen again." ()

Armin82 

všechny recenze uživatele

Robert Redford v roli sympatickýho miliardáře? Proč ne? Hodil se na to. Sice si nedokážu představit miliardáře s takovou normální povahou, ale budiž....je to přeci jen film...Demi zde opět hlavně čerpala ze svý sexy postavy, kterou v 90tých letech vystavovala defakto všude. Roli Harrelsona mohl zahrát kdokoliv, ten mi tam moc neseděl, ale tak to bejvá. Jakmile je ve filmu vícero hlavních rolí, ne každýmu to sedne. Film jako takový má zajímavej příběh, je poutavý a nenudí. Romantika není můj žánr, ale tohle bylo oukej. V rámci žánru slušnej nadprůměr ---->70% ()

Reklama

theSaint 

všechny recenze uživatele

Kýčovité, slzopudné, banální, červená knihovna? Ano, zcela jistě ano. Jedno se ale těmto romancím 90.let upřít nedá.. zatraceně dobře se na to kouká. Jako na mnohé devadesátky. I když tyhle snímky někdo může označit za plytké a scénáristicky jednoduché, tak jim zároveň nemůže upřít kvalitní základy v podobě herců a jisté jiskry. A když tomu kryje záda John Barry, tak je velmi těžké tomu dát červenou. ()

SHA 

všechny recenze uživatele

Začínám mít pocit, že se poslední dobou s tím hodnocením ČSFD nějak nemůžu shodnout. Mně to tedy zdaleka nepřišlo tak hrozné, jak se tady píše. No, dobře, je to trochu sladší a ten závěr - velmi americký... Na druhou stranu si myslím, že je to film, který alespoň má nějakou myšlenku - opravdu nutí zamyset se nad tím, zda si za peníze můžeme koupit všecko; jestli se, v přeneseném slova smyslu, všichni někdy nesnažíme namluvit si, že proti zabezpečení na zbytek života jedna noc nic neznamená; nebo že když si to přikážeme, tak dokážem na cokoli zapomenout. Myšenka a námět jsou tedy každopádně dobré, jen je to v poněkud přislazeném americkém trojobale. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Povedené romantické drama s hvězdami Robertem Redfordem, Demi Moore a Woodym Harrelsonem. Když nebudu nad příběhem moc přemýšlet, tak musím říct, že se mi to líbilo a dobře jsem se u toho bavil. Když, ale vezmu v potaz, že ženská typu Demi Moore dostane nabídku, aby se s ním za milión dolarů vyspala a ještě to příde od fešáka Redforda, tak tady něco nehraje :-).......... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (19)

  • John Barry v roce 1994 získal za hudbu k filmu cenu BMI Film & TV. (Terva)
  • Celosvětová premiéra proběhla 6. dubna 1993 v Beverly Hills (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Do role Davida Murphyho byl zvažován Billy Baldwin. (rafix)

Reklama

Reklama