Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Demi Mooreová a Woody Harrelson se představují v rolích Diany a Davida Murphyových, milenců ze střední školy, kteří se vezmou a v životě si vedou velmi dobře - Diana je úspěšná realitní makléřka a David zase idealistický architekt, který postavil vysněný dům u oceánu. Pak ale udeří recese. David je náhle bez práce a oni už si tak nadále nemohou dovolit splácet hypotéku. Půjčí si proto od Davidova otce 5 000 dolarů a vydají se do Las Vegas, aby se pokusili vyhrát peníze na zaplacení půjčky. Zpočátku mají štěstí a získají 25 000 dolarů, ale protože kasino vždycky nakonec vyhraje, mladí manželé o všechno přijdou. Zatímco se Diana pokouší ukrást sladkosti v luxusním butiku, všimne si jí miliardář John Gage (Robert Redford), kterého okamžitě uchvátí. John pozve Dianu a Davida na opulentní večírek, kde nabídne Davidovi milion dolarů za jednu noc s jeho ženou. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (184)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"I remember once when I was young, and I was coming back from some place, a movie or something. I was on the subway and there was a girl sitting across from me and she was wearing this dress that was bottoned queer up right to here, she was the most beautiful thing I've ever seen. And I was shy then, so when she would look at me I would look away, then afterwards when I would look back she would look away. Then I got to where I was gonna get off, and got off, the doors closed, and as the train was pulling away she looked right at me and gave me the most incredible smile. It was awful, I wanted to tear the doors open. And I went back every night, same time, for two weeks, but she never showed up. That was 30 years ago and I don't think that theres a day that goes by that I don't think about her, I don't want that to happen again." ()

ppospisil 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí jsem byl mile překvapen, jak moc mě taková romantika zaujala.Má však docela originální příběh s originálním závěrem, který přebije jiné scény klasického romantického klišé.Navíc s hereckým obsazením, který na docela prostý scénář podal pěkné výkony.Pokud budete mít někdy chut' pustit si netradiční béčkovou romantiku,volte Indecent Proposal. Hvězdičku navíc za mladou a svůdnou Demi. 70% ()

Reklama

bubun 

všechny recenze uživatele

Nesympatická káča Mooreová, protivná v prvních minutách. Prodejná běhna. Redforda nevinim, ale Demi i Woody mohli tušit, že jim to asi trochu zahejbe s manželstvím. A co měl proboha znamenat ten konec?! Tak ten to úplně zazdil. Taková Rosamunde Pilcher s Redfordem, tak by se tento film dal charakterizovat. Nicméně koukat se na to dá (až na ten úplnej konec), a to i když víte, co se stane v dalších pěti minutách - což není u filmů vždycky, tak si to ty dvě hvězdičky zaslouží. ()

rastlinka 

všechny recenze uživatele

Neverím, že sa tento film po pomerne slušnom začiatku prehupol do niečoho, čo je plné zvratov a nečakaného správania postáv. Naozaj som doslova s otovorenou hubou pozerala na to, ako vyzerá to, čomu sa hovorí filmový zvrat (resp. jeden zvrat za druhým a hlúposť za hlúposťou...). Nerozumiem - prečo to všetko? Samotný Redford mi ako sympatický zrelý muž, ktorého očarí jedna žena, sedel ešte ako-tak. Ok, nebolo to to pravé, ale môže byť. Ale ako miliardársky sukničkár, ktorý je samé prekvapenie a dokáže pre danú ženu urobiť "čokoľvek"? To teda naozaj nie. Občas sa mi zdalo, že pôsobil tak rozpačito, až mi bolo trápne za neho samého. A to je naozaj zvláštny pocit pri mojom obľúbenom hercovi. No ale čo už, každý z nás občas zakopne, nie? ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Neslušný návrh má především vynikající námět, tedy alespoň mě ta myšlenka přijde velmi zajímavá a dokáže ve mně vyvolat spoustu otázek. Opravdu by prodal člověk svoji manželku na jednu noc? Kolik je správná cena? A hlavně jakou cenu zaplatí sami sobě, ve svém vztahu a jak se s tím člověk vyrovná sám? Jasnou odpověď nedostanete, ale popřemýšlet si o tom můžete ve společnosti dobrého obsazení a ve vcelku povedeném romantickém dramatu. Bohužel samotný žánr romantiky mi k tomu nesedl. Přes zajímavou hlavní myšlenku se film ze svého žánru vymanit nedokázal a neustále sklouzával k průměrné romantické šabloně. Za to si odnese nakonec jen průměrné hodnocení, což je škoda, protože potenciál to mělo větší. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (19)

  • Čierne šaty, navrhnuté vo filme pre Dianu Murphy (Demi Moore), vyvolali po vydaní snímky taký obrovský záujem, že boli často kopírované inými návrhármi v ďalších filmoch. (misterz)
  • John Barry v roce 1994 získal za hudbu k filmu cenu BMI Film & TV. (Terva)

Reklama

Reklama