Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Demi Mooreová a Woody Harrelson se představují v rolích Diany a Davida Murphyových, milenců ze střední školy, kteří se vezmou a v životě si vedou velmi dobře - Diana je úspěšná realitní makléřka a David zase idealistický architekt, který postavil vysněný dům u oceánu. Pak ale udeří recese. David je náhle bez práce a oni už si tak nadále nemohou dovolit splácet hypotéku. Půjčí si proto od Davidova otce 5 000 dolarů a vydají se do Las Vegas, aby se pokusili vyhrát peníze na zaplacení půjčky. Zpočátku mají štěstí a získají 25 000 dolarů, ale protože kasino vždycky nakonec vyhraje, mladí manželé o všechno přijdou. Zatímco se Diana pokouší ukrást sladkosti v luxusním butiku, všimne si jí miliardář John Gage (Robert Redford), kterého okamžitě uchvátí. John pozve Dianu a Davida na opulentní večírek, kde nabídne Davidovi milion dolarů za jednu noc s jeho ženou. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (184)

wosho 

všechny recenze uživatele

Než romantické drama bych to označil za nepodařenou komedii. Toto a brát vážně?? Hahahaha... Směšný a banální film, jakých se natočilo za velkou louží stovky a stovky. Blbost na kvadrát a výplod šílence. Ano, kdyby to dostal do ruk nějaký filmový šílencec, jako je David Cronenberg, to by byla jiná polívčička:-) ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Asi nikdy nepochopím rozhodnutí Demi Moore. Kdybych já si měla vybrat mezi Robertem Redfordem a Woodym Harrelsonem, vyberu si jednoznačně Roberta, vždyť je to takový fešák a navíc ve filmu i prachatý. Jinak film není nic moc, ani ta romantická nálada tam skoro nefunguje a zdá se mi, že se tam neobjevilo vygradování dějové linky. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Ač je to herecky dobře zastoupený, tak u mě stejně většinou převládala nuda. Ale nemyslím si, že by to byo vysloveně kvůli špatným hereckým výkonům, i když Harrelsonovi líp sedí role jako měl třeba ve filmu lid vs. Larry Flynt nebo nějaký vtipálkové, ale to co tenhle film opravdu hodně sráží je pro mě dost nesmyslný přechody Demi Moore mezi Harrelsonem a Redfordem, nejdřív dělá, že Redforda nesnáší a on se i chová jako hajzl a hned na to je hrozně hodnej a Demi Moore je hned u něj, to mi připadalo dost nerealistický. Celkově je to dost divně natočený a neni to ani moc uvěřitelný ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Neslušný návrh má především vynikající námět, tedy alespoň mě ta myšlenka přijde velmi zajímavá a dokáže ve mně vyvolat spoustu otázek. Opravdu by prodal člověk svoji manželku na jednu noc? Kolik je správná cena? A hlavně jakou cenu zaplatí sami sobě, ve svém vztahu a jak se s tím člověk vyrovná sám? Jasnou odpověď nedostanete, ale popřemýšlet si o tom můžete ve společnosti dobrého obsazení a ve vcelku povedeném romantickém dramatu. Bohužel samotný žánr romantiky mi k tomu nesedl. Přes zajímavou hlavní myšlenku se film ze svého žánru vymanit nedokázal a neustále sklouzával k průměrné romantické šabloně. Za to si odnese nakonec jen průměrné hodnocení, což je škoda, protože potenciál to mělo větší. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA CINEMA - Velice matně si tento film pamatuji, když mi bylo tak 10 a možná jsem ho ani neviděl celý. Dneska ho dávali v TV, a tak jsem zasedl, protože obsazení Harrelson, Moore a Redford bylo lákavé. Hlavní myšlenka filmu velmi zajímavá, sám si člověk položil otázku, jak by se zachoval on. Ale film měl na můj vkus pomalé tempo. Což byla docela vada na kráse. Jinak CZ dabing (Pyško, Boudová a Soukup) v pořádku, akorát pan Zavřel si střihnul nejméně 4 role :) Suma sumárum 60%. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (19)

  • Roli Davida odmítnuli postupně Val Kilmer, John Cusack, Charlie Sheen, Johnny Depp a Tim Robbins. (don corleone)
  • Čierne šaty, navrhnuté vo filme pre Dianu Murphy (Demi Moore), vyvolali po vydaní snímky taký obrovský záujem, že boli často kopírované inými návrhármi v ďalších filmoch. (misterz)

Reklama

Reklama