Reklama

Reklama

Austin Powers: Špionátor

  • Česko Špionátor (více)
Trailer

Obsahy(1)

Děj této komedie začíná v podzemním bunkru dr. Zloducha v Las Vegas - sešli se tu největší zabijáci na světě, aby se poradili, jak zlikvidovat britského agenta a zároveň světově uznávaného fotografa Austina Powerse. Ten zatím s pomocí své spolupracovnice paní Kensingtonové prchá před šílenými davy svých obdivovatelek. Jeho dalším úkolem je akce v klubu, kde se údajně chystá řádit dr. Zloduch. Tomu se však podaří uniknout tak, že se nechá zmrazit, a zřejmě hodlá ve své činnosti pokračovat v budoucnosti. Austin se proto rozhodne ho následovat. Po třiceti letech jsou oživeni. Austinovi bude nadále asistovat dcera paní Kensingtonové, půvabná mladá Vanessa. Přestože mezi nimi není právě soulad, musejí vytvořit sehraný tým a zabránit oživlému Zloduchovi v jeho spádech... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

angel74 

všechny recenze uživatele

Už v době, kdy tahle komedie brázdila kina, mi připadala strašně trapná. Po humoru ani památka, jestli jsem se zasmála třikrát za celý film, tak to mu ještě hodně fandím. Dnes nemám odvahu se znovu podívat, protože v závislosti na vývoji mého vkusu by se ty dvě hvězdičky zřejmě otřásaly v základech. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Výborná komédia z rodu tých najbláznivejších, ktorá s chuťou paroduje bondovky, nie príliš okato a k tomu sa jej viac-menej darí vyhýbať trápnym a hluchým miestam. Špionátor nie je dokonalý film, to by ešte musel kus popracovať na niektorých vtipoch, myslím, že tento prvý diel využil potenciál na takých 65% a ja som sa aj tak veľmi dobre pobavil. ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je možné buď milovat nebo nenávidět. Průměrné hodnocení znamená, že uživatel ve skutečnosti film neviděl, nedokoukal, hrál při něm počítačovou hru nebo jenom nemá názor. Kdybych nedal plný počet, tak to musím hodit do odpadu. Austin vznikl propojením geniality, superfyzický kondice a sexuální dravosti s duševními a fyzickými parametry Mike Myerse. To se nedá odzívat. ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Mam takovy pocit ze vsichni tady na databazi si hrajou na intelektualni veliciny, protoze hodnoceni perel jako je serie Austin powers je ostuda!!! Mike Myers balancuje na okraji propasti geniality a melam pada do trpanosti ale nikdy do ni nespadne, nebo jen kdyz chce! Jen tak mimochodem na imdb ma Austin 7/10 a 30 tisic hodnoceni coz hovori v muj dobry vkus:-) ()

choze 

všechny recenze uživatele

"PĚKNÝ HADRY. PATŘÍTE K HOTELOVÉ SHOW?" - "NE, JSEM ANGLIČAN." Mike Myers je jak vtipně, tak trapně přehrávající tornádo, buldozer, co před sebou hrne scénky geniální (smrt Willa Ferella, Dr. Evil vymýšlí po rozmrazení neaktuální plány na ovládnutí světa, Dr. Evil se synem na terapii...) i bolestně pubertální (nekonečné močení, Tom Arnold v kabince). Na každý pád dobře zná a miluje to, co velmi nápaditě paroduje, tedy splňuje základní pravidlo dobré parodie, a jeho záběr dalece přesahuje pouhou bondovskou parodii. S brýlemi svého idolu Petera Sellerse na nose, a s megašukézní Liz Hurley v černém koženém oblečku a la Emma Peel z Avengers po boku, si střílí rovnou z celých 60. (a 90.) let a přitom na nás hrne tuny odkazů a cameo roliček. No, nepodlehněte mu. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (31)

  • Název úvodní písně k filmu je "Soul Bossa Nova" složená Quincy Jonesem. Později byl stejný námět použit pro Kanadskou show "Definition" (1974). (PußyMagnet)
  • Oblek, který nosí Dr. Evil má stejný design jako oblek Dr. No z filmu Dr. No (1962). (PußyMagnet)
  • Kočka doktora Zloducha (Mike Myers) pan Bigglesworth má své jméno po fiktivním válečném pilotovi, hlavním hrdinovi rozsáhlé série knih W.E. Johnse. (sg.sysel)

Související novinky

Reklama

Reklama