Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Pečlivá stylizace do přepálené bondovky a/ze 60. let se blíží geniálnosti, přesto můj zájem ke konci už opadal. S Myersov(sk)ým humorem se to má totiž jako na houpačce – od roztomile infantilního po fekálně nechutný, od vtipně přihlouplého po debilně trapný; ale často jen nudně nijaký. Samostatnou zářivou hvězdičku si ovšem zaslouží bezvýhradně šukadelická Heather Graham, yeah baby! ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Stejně jako první díl, i tohle je skvěle ujety a místama i hodně hnědohumorně vtipny a nechuťárensky-zhovadile vtipny. I když jsou tam i slabší scény a Dr. Evil je někdy až moc trapnej, nic to nemění na tom, že z větší části je to povedená komedie/parodie. Už jenom ty úvodní titulky mě pobavily dokonale. Některy postavy tam taky byly docela o ničem, jako třeba Tlustej parchant, kterej mě v češtině moc nepobavil. Ale zas takovej Mini-Me aka zmenšenej Dr. Evil pobavil už jenom tím, že tam byl. Extrémně taky potěší moje oblíbená krásná Heather Graham, která se rázem stala mou nejoblíbenější bond-girl, jak jí to sluší. Dějově to je ujetina jak z děla aneb ocituji hlášku z filmu: "Víš co, Austine? Nepřemýšlej o tom a hezky si to užij. To samé platí i pro vás." ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Nehorázně špatný film, ovšem v tom nejkladnějším slova smyslu. Ačkoli jsem viděl první díl, jen nemohoucně jsem koukal, co se to v televizní obrazovce děje a nemohl uvěřit, že něco takového je opravdu někdo schopný natočit. Austin Powers: Špion, který mě vojel je snímek plný těch nejvyčpělejších žertíků, které ovšem přehání ad absurdum. Přiznávám se bez mučení, že několikrát jsem se opravdu pořádně zasmál, a to se mi často nestává, i když následně jsem se za tento výbuch docela styděl. Fekální humor tentokrát odpouštím, tahle komedie dokáže přesvědčit o své nenormálnosti i bez lékařského posudku. Tento naprostý protiklad Jamese Bonda je rozhodně tím pravým šálkem kávy, pokud se chcete večer příjemně zabavit, aniž by vám po chvíli začala padat hlava únavou. [TOP 19/10 54%] ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Elizabeth Hurley bola nahradená Heather Graham, takže je stále na čo pozerať. A Mé Mini nemá chybu. Každá scéna v ktorej sa vyskytne spoločne s Dr. Zlounem je ozdobou tohto filmu, respektíve celej série. Bohužiaľ je tu oveľa viac sex narážok, vyšší stupeň trápnosti humoru a dokonca aj hudobne/tanečné vsuvky. Pokračovanie si drží štýl jednotky, ale už to nejako nefunguje. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Dobrý pokračování slušný jedničky, který nepřináší kromě Mini Me a šukadelický Heather Graham nic novýho. Ale zase na druhou stranu - každýmu, komu se líbil Špionátor, se bude určitě líbit i tahle vojížděčka. S větší snahou scénáristů o invence gagů (byť spoustu z nich furt solidně funguje) bych přihodil čtvrtou hvězdu, takhle tři silnější. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • V německé verzi je Austin dabovaný Rickem Kavanianem a Mustafa je dabovaný Christianem Tramitzem. Oba dva jsou známý komici z Bullyparade. (PußyMagnet)
  • Becky Dyroen-Lancer, která pracovala na choreografii synchronizovaného plavání pro začátek filmu, byla kapitánkou US Synchronized Swimming Team, který vyhrál v roce 1996 zlato na olympiádě. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama