Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

On je osmačtyřicetiletý, interesantně prošedivělý majitel známé luxusní newyorské restaurace a notorický proutník Will Keane (Richard Gere), a ona je dvaadvacetiletá designérka bláznivých ozdob na hlavu a klobouků - Charlotte (Winona Ryder). Je to dívka plná nápadů, ale také podivné nostalgie a smutku. Nezkušená dívka a příliš zkušený muž se do sebe bláznivě zamilují. Jenže velké štěstí nemůže nikdy trvat dlouho. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

mirror 

všechny recenze uživatele

Podivná romanca v ktorej sa umierajúca Winona Ryder úplne nepochopiteľne zamiluje do obstarožného sukničkára Gereho. Winona je krásna a neustále usmiata (aspoň zo začiatku) a pozeral som to len kvôli nej. Gere je nepresvedčivý a mdlý a neveril som mu ani štipku z tej úbohej kôpky emócii čo predviedol. Kamera úplne kašľala na to, že sa film odohráva v jaseni, zaregistroval som trocha opadaného žltého lístia a to bolo všetko. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

2* je možno málo, ale z môjho pohľadu si to asi viac nezaslúži. Film má slabý dej, ledva priemerných hercov až na Winonu Ryder, ale tá sa mi páči v každom filme. Je to zdĺhavé, miestami veľmi nudné. Pár záberov je podarených, no to film nezachraňuje. Ešte, že som bol dobre vyspatý, inak by som pri tom asi zachrápal. Radím nepúšťať si film večer a hlavne ak sa vám chce spať. 46% ()

Reklama

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že se jedná o klenot kinematografie, ale něčím mne tento film "očaril". Nejspíš svojím sentimentem a předvídatelností, ale zároveň i hloubkou lidských citů, které vyústily v to, že jsem měl na konci i trochu vlhké oči. Možná, že nebudete souhlasit, ale někdy je lehčí se usmívat, když člověk ví co ho čeká, než naopak. Dojaly mne hluboké oči Wynony, ale i citlivě podaný příběh. ()

divak84 

všechny recenze uživatele

Mizivé procentíčko romantických filmů mě dokaže donutit je shlédnout, natož aby mě nějaky takhle zaujal. Richard Gere patří u mě do kategorie nechtěný a nevyhledavaných herců, ale v tomhle filmu jsem si užil všechny postavy, protože ten příběh, ikdyž je fádní, tak má něco do sebe, je pěkně udělanej.Nevím, ten film v ničem nevyniká, přesto má, podle mě, svoji atmosféru. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Příjemně plynoucí a nenásilně prezentovaná love-story, která je chytře obsazená a velmi dobře odvyprávěná. Co na tom, že příběh je 1000x omletou frází, že Gere na hlubší herecké etudy prostě nemá a Winona je formálně dokonalá a neuvěřitelně "koukatelná". Filmu ale chybí to podstatné a tím je hloubka...Myslím, že nebude příliš mnoho diváků, kteří budou po skončení skutečně dojati a to je, myslím, u podobného žánru celkem podstatná chyba.... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama