Reklama

Reklama

Dokud jsi se mnou

  • USA I Still Believe (více)
Trailer 2

Film vychází ze života současného amerického zpěváka a skladatele křesťanské hudby Jeremy Campa a jeho první manželky Melissy, které diagnostikovali rakovinu krátce předtím než uzavřeli manželství... V září 1999 odjíždí Jeremy Camp (K.J. Apa) z Indiany na Calvary Chapel College v Murrietě v Kalifornii. V noci po příjezdu jde na koncert kanadské křesťanské skupiny Kry a seznámí se se zpěvákem Jean-Lucem LaJoie (Nathan Parsons). Oba se rychle spřátelí. Po koncertě se Jeremy setkává s Melissou Henningovou (Britt Robertson), spolužačkou z jeho školy a přítelkyní Jean-Luca. Jeremy s Melissou si padnou do oka a svým citům nedokážou zabránit. To způsobí mezi mladými muži roztržku. Melissa ale nechce zklamat Jeana-Luca. Jeremy se vrací na vánoční prázdniny za rodinou do  Indiany. Několik dní po Vánocích mu zatelefonuje Jean-Luc, že Melissa je nemocná, a žádá Jeremyho, aby se vrátil do Kalifornie. Bude to pro všechny těžká zkouška… (JOJ Cinema)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (47)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Umolousaná milostná romance. 1)  Snímek nabízí nudnou již stokrát viděnou podívanou._____ 2)  Ale songy se mi líbily._____ 3)  Rovněž pěkní chlapci 23letý Novozélanďan (otec ze Samoy, matka z Nového Zélandu) K. J. Apa (Jeremy) a 32letý Australan Nathan Parsons (Jean-Luc) stojí za zmínku. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Životopisná emoční houpačka z reálného světa, plná naprosto dechberoucích přirozeně ztvárněných hereckých výkonů v obou hlavních rolích. Žádná povrchní záležitost, velice ojedinělý filmový případ z oblasti víry, který se zaměřuje na hlubší myšlenky smyslu života. Fantastická hudba, zpracování a příběh, který vás svými momenty ze srdce rozesměje, dojme i povzbudí k zamyšlení. Fakt, že film vypráví skutečnou životní událost nahání husí kůži a spoustu otázek, které zůstanou už nejspíše navždy nezodpovězeny. ~ We paint with brushes... He paints with a billion stars and a trillion galaxies. ~ ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $9,868,521Tržby Celosvetovo $11,502,842▐ Dosť smutný príbeh o nádeji, ktorá sa takmer vyplní, kresťanské motívy mi to skôr narúšajú než nejak nadchnú svojou ako že hĺbkou, modlime sa, za lepšie filmy, ach. /55%/ ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Kým si so mnou“ je ďalším ture-based filmom v rade, ktorý nie je možné „predať“ tak, aby sa tu nehralo na emócie. (Túto poznámku však prosím neberte ako urážku na film, ale ako fakt.) Vzťah ako aj spoločný život dvoch mladých ľudí, Jeremy a Mellisa, už od prvej chvíli nebol ani jednoduchý ani obecný. Avšak to, ako Jeremy až do poslednej chvíli bol pri Melissi, naznačuje, že skutočná a čistá láska ešte musí existovať. (A tento pocit nám musí dodať silu.). Dvojica K. J. Apa a B. Robertson hrá prehľadom, chémia medzi nimi je dostatočne pevná. Vo vedľajší roli skromne dobrý Gary Sinise. Mellisin list je prekrásny, podobne ako je prekrásna a emotívna pesnička „I Still Beleive“. Pre záverečné titulky prekrásne zachytené „vyšperkované“ prostredie. P.S.1.: „Môj život je kompletný kvôli mojim sklamaniam.“ P.S.2.: Neboj sa , len ver! Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Začne to jako absolutní přehlídka nejrůznějších klišé, abychom mohli zhruba v polovině obrátit hlavu vzhůru a spoléhat na Boha. Protože v životě mladého brnkálisty, teda pardon, umělce s ukňouraným repertoárem, hraje důležitou roli. U jeho životní lásky, se kterou se na koncertě osudově střetne pohledem (ano, velký dav fanoušků není překážkou), zrovna tak. Přesto se toho o obou příliš nedozvíme. Chtějí žít s vírou, poznávat a milovat. I příběh plyne ve stylu „a pak se stalo tohle, a pak zase tamto.“ Ani když se od romantiky přesuneme k „umírajícímu“ dramatu, bodů moc nenaženeme. Bohužel ani chemie mezi ústředním párem moc nefunguje. S krutými diagnózami se v posledních letech nějak roztrhl pytel. Většinou s nimi ale pomohly výtečné herecké výkony i solidně napsané dialogy. Tady to bohužel úplně neplatí. Zvládnout bezmála dvě hodiny bez cynického ušklíbání příliš nejde. 55% ()

Galerie (106)

Zajímavosti (15)

  • Film je založen na skutečné události. (ARI50)
  • Kvůli koronaviru způsobující nemoc COVID-19 byl snímek promítán v kinech pouze jediný víkend, poté byla kina plošně uzavřena. Společnosti Lionsgate a Kingdom Story Company produkující tento film se tak shodli na urychlení jeho vydání skrze online platformy. Necelé dva týdny po kinopremiéře (od 27. 3. 2020) tak bylo již možné si film vypůjčit skrze iTunes, Amazon Prime a podobně. (Borrtex)
  • Skutočný Jeremy Camp (KJ Apa) má staršiu sestru a dvoch mladších bratov. Vo filme ich však nikde nevidno ani nie sú spomenutí. (Arsenal83)

Reklama

Reklama