Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se dcera Scotta a Kate Johansenových dostane na vysněnou vysokou školu, je to důvod k oslavě. Dokud však Scott a Kate (Will Ferrell a Amy Poehlerová) nezjistí, že stipendium, se kterým počítali, nevyšlo, a oni jsou až po uši v průšvihu, protože si vzdělání své dcery nemohou dovolit. S pomocí jejich kamaráda a souseda Franka (Jason Mantzoukas) – kterému by taky tučná výplata přišla vhod – se rozhodnou otevřít v jeho domě na předměstí nelegální kasino. Navzdory pochybnostem se kasinu i podnikavé trojici začne velmi dařit a příjmy rychle stoupají, což však nezůstane bez povšimnutí zákeřného starosty města i podsvětí. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (96)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Myslím, že sám motiv vydělat statisíce $ dcerce na výšku je tak tvrdě američanský, že to půlku čechů předem otráví, každopádně já se celkem bavil. Další typická "ferrellovka", ničím světoborná, zábavná ale herecky, většina humoru funguje a scény jako rodičovský fight club, nebo vymáhání dluhů jsem i upřímně prosmál. V rámci těhle komedií žádný průser, na oddych a bez ultra nároků to klidně pouštějte. Říkám si ale, že bych od Willa bral už zase i něco víc ambiciózní. Nikdo z vás mi nevymluví, že je to jeden z největších bohů americký komedie posledních dvou dekád. A sem konečně se STEP BROTHERS 2 (!) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Námět je pecka. Je to škoda, protože tahle komedie mohla být opravdu suprová. Zápasy v kasínu mě nějak moc nepobavily, ale co mě dokonale uzemnilo, bylo když se Ferrell transformoval do role Řezníka, kterou si později náležitě užíval. Dva hlody (Italské brýle a italská cigareta, vymáhání peněz) se moc povedly, nad zbytkem má člověk takový ten lehký úsměv. Amy Poehler toho moc nepředvedla. 55% ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Brloh je zase ten typ spotrebnej komédie, kde cítite, že nápad je fajn, že tvorcovia by mali aj nápady, ale že proste trh žiaden poriadny odvaz nepripustí a že sa museli držať pri zemi, resp. pri prvoplánových fórikoch. Je to o štyridsiatnikoch a ich akomsi druhom životnom dychu, kedy dcérenka konečne vypadne na vyšku, ale z niečoho to treba zaplatiť. Ferrell utiahne všeličo, ale je vážne škoda, že Rennerova účasť je čisto epizodická, jeho face do úlohy gangstra v bláznivej komédii zapadne. Možno je 40% trochu prísnych, ale mňa osobne viac mrzí, keď nie je využitý potenciál, ako keď žiaden vo filme necítim. Tu som mal pocit, že po dvoch scénach bola nakrútená ešte tretia, najvtipnejšia, ale bola producentom vystrihnutá, pretože bola cez čiaru. Inak ide o záležitosť mierenú na americké publikum a to aj špecifické a prečo zrovna toto sa z bohatej Ferrellovej tvorby dostáva do našich kín, nevedia snáď ani distribútori. 50% a oproti minulotýždňovej Babskej jazde u mňa o triedu vyššie. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Strašná blbost o ničem. Neděje se tam nic zajímavého. Will Ferrell a Amy Poehler spolu vcelku fungují, jejich filmová dcera je sympatická, ale příběh je šíleně děravý. Tvůrci se spíše soustředili na vtipy než na příběh samotný a to je na tom to špatné, jelikož ani vtipy nejsou tak propracované, aby to bylo dobré. Zasmála jsem se maximálně 2x, což by u komedie nemělo nastat. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem sice vybouchl smíchy, ale v 80% byl humor teda šíleně otřesný. Dalších pár dobrých vtípků cílilo na rodičovskou výchovu a zde film ukazoval, že by měl co nabídnout. Improvizace se teda vůbec nepovedla. Hlavně mamina byla příšerná. A když všichni ječí, nadávají, mávají všemi možnými končetinami, tak to fakt vtipné nebylo. Ale kvůli Řezníkovi Ferrellovi, který má panickou hrůzu z čísel, jsem rád, že jsem viděl. Naštěstí těch 88 minut tolik nebolelo. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (6)

  • Sfilmovaných bolo množstvo scén, ktoré sa napokon ani neocitli v samotnom filme. Jednou z nich je napríklad aj scéna s Alexandrou Daddario. (megajalec)
  • Cameo mala mať vo filme aj Mariah Carey, ale jej scéna nebola sfilmovaná. Carey vraj meškala na natáčanie štyri hodiny, tak Will Ferrell odmietol scénu natočiť. (megajalec)
  • Při pronásledování policistou v závěru filmu zazní v jedné scéně znělka z filmu Terminátor (1984). (Nathaniell)

Reklama

Reklama