Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýček (Brian Cox) a hromada dluhů donutí roztomilého smolaře Steva Barkera (Johnny Knoxville) uchýlil se k plánu tak šílenému a zavrženíhodnému, že by dokonce mohl fungovat. Bude předstírat mentální retardaci, pronikne na nadcházející Speciální olympiádu a domů přiveze zlato! Jenomže soupeři celý podfuk prokoukli. Steve díky nim procitá a uvědomuje si, že chce zdolat mnohem větší výzvu: stát se lepším člověkem. U filmu Bláznivá olympiáda, natočeného v produkci neohrožených bratrů Farrellyů (Něco na té Mary je, Těžce zamilován) se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (216)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Ale jo, když se člověk přenese nad fakt, že si tu dělají prdel z lidí indisponovaných pohybově, či jinak, občas jsem si u filmu i vyprsknul, nebylo to ve výsledku špatný - oddychová komedie, která neurazí - navíc Cox je tady v roli afektovaného strýce naprosto boží.................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Filmy se sportovní tematikou mám rád a nezáleží na žánru, takže jsem si to nenechal ujít. Když přežijete prvních dvacet minut, které moc zábavné nejsou, tak se to pak zlepší. Vtipy a silnější místa střídají slabší a je jen škoda, že těch silnějších je tam jen pár, ale i tak je to příjemná oddechovka, která neurazí. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Jen průměrná komedie, která má občas záchvěvy zábavnosti, ale neni to zas tak moc často. Krom toho Johnny Knoxville neni zrovna nějakej skvělej komediální herec a i když se snaží, tak to většinou neni nic moc, nicméně Katherine Heigl je tady celkem příjemná a retardi skvěle retardovaný, škoda jen, že tu neni trochu tvrdší humor, přece jen Farellyové to umí většinou pěkně rozbalit, ale tady se to nějak nedaří ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $35,428,675Tržby Celosvetovo $40,442,437Tržby za predaj DVD v USA $18,306,739 //počet predaných kusov 1,217,884║ Režisér Barry W. Blaustein je amatér najhrubšieho zrna, na prvý pohľad to nevyznie lepšie než akákoľvek televízna produkcia, jednoducho bez štipky nejakej snahy natočil takmer absolútne nefunkční film a hlavne na danej krátkej ploche aj dosť nudný, nezáživný, kde je toho vydarenejšieho strašne ale strašne málo. /15%/ ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Není hezké dělat si srandu z handicapovaných, ale naštěstí tady ta komedie je v dobrých mezích. Spíš mi přijde, že se tu občas ukazuje, že i nějaký ten postižený člověk dokáže, kolikrát více a především žije lepším životem než naprosto zdravý jedinec. Knoxville mám rád pro jeho některé vylomeniny v Jackassu, ale nedokázal jsem si ho představit v celovečeráku. Musím, ale říct, že na tuhle roli se hodil. Ne, že by vypadal nebo se normálně choval jako mentálně zaostalej, ale trochu ty móresy má z výše jmenovaného Jackassu, kde se tak občas chovaj. Celý je to vesměs jedna velká blbost, ale mě to pobavilo nadprůměrně. K tomu se přidala moje oblíbenkyně Katherine Heigl a dílo bylo dokonáno. Určitě komedie, která by neměla nikoho pohoršit, naopak spíše pobavit. 75% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Trvalo 7 let než se film začal natáčet. (HappySmile)
  • Kreslený film, který Johnny Knoxville sleduje při povalováníí na gauči na začátku filmu, je seriál Family Guy, epizoda 3x3 "Mr. Griffin Goes to Washington", kterou napsal Ricky Blitt, scénárista tohoto filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama