Reklama

Reklama

Americká komedie ze sportovního prostředí vypráví o fotbalovém koučovi, který má za sebou sérii životních i sportovních proher, ale přesto se dokáže postavit do čela nového týmu a přivést ho k vítězství. Lambeau Fields (David Koechner) měl v posledních letech smůlu a teď ho chce opustit žena (Melora Hardinová) i dcera (Brooke Nevinová). Fieldsovi zbývá jediná a zjevně poslední možnost jak napravit svou trenérskou reputaci a zachránit rodinu před rozpadem. Nebude to ale vůbec snadné, protože jeho mužstvo se skládá z těch nejméně vhodných hráčů. Režii má Tom Brady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

stephano 

všechny recenze uživatele

Další super vtipná komedie tohodle roku. Taky trochu parodie, ale hlavně skvělej americkej humor, který mě přijde v převážné většině lepší než rádoby inteligentní britský u kterého se totální trapnost střídá s genialitou. Tady se drží určitá laťka celou dobu. Bohužel člověk se na takovéhle filmy musí koukat s vypnutym mozkem a ten si to pak náramě užije. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

( POZOR !! OBSAHUJE SPOILERY !! } "Žádnej Šukámtvouženustán není, že ne ?!" ;) Znovu říkám, že za mě osobně patří parodie mezi nejpokleslejší filmové žánry vůbec, přičemž přímo odkazující vykradené scény dovedené do protipólového extrému mě nikdy nebavily a ani samotné, již mnohokrát zmiňované "hádání" parodovaných předloh mi zábavné nepřipadá ani zdaleka, a tak nejvíc oceňuji parodie, které fungují i bez "nakoukání" potřebných snímků ( Žhavé výstřely 1, 2 ). Bacha na bolóny však jistě patří k tomu lepšímu, co bylo v rámci žánru natočeno, dokonce byla tato "taškařice" vybavena i slušným počtem dostatečně úderných hlášek, byť v konečném zúčtování tu máme půl napůl scény povedené a naprosto trapné, ačkoliv tentokrát se vyhnete obligátním fekálním gagům i hraničním zvrhlostem, The Comebacks totiž rozhodně příliš netlačí na pilu nevkusnosti.. To je ale kurevská škoda !! ;( Naopak soundtrack se Lenertzovi maximálně vydařil, po stránce hereckého obsazení oceňuji některá camea, když se mě moc pobavil například retard Bradleyho Coopera, zato David Koechner však zdaleka nepatří ani ke komediálnímu průměru. A tak Bacha na balóny s klidným srdcem přežijete, jde o záležitost, která sice příliš nenadchne a brzy vyšumí, ale rozhodně ani neurazí !! ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Nenechal jsem se odradit nízkym hodnocenim a posadil jsem se k televizi se zásobou lahváčů. Film nabízí asi tak 1000× ohraný téma a hromadu recyklovanejch vtipů, ale já jsem se docela zasmál. Samozřejmě je tahle parodie šíleně přeplácaná a kdyby se polovina (horších) vtipů vyhodila, tak by výsledek byl mnohem lepší. Jinak podle mě ty nejlepší vtipy byly hned na začátku a postupně se pořád úroveň pomalu snižovala. Byl jsem docela rád, když se objevily závěrečný titulky. 60% Nicméně zhruba do poloviny bych dal určitě 4 hvězdy. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

David konečně nepropadl totální sračce, ale konečně něčemu, na co se (sice s bídou) nechá dívat. Nemůžu si pomoc, ale sportovní komedie jsou děsné vykrádačky sebesamých. Režie je něco otřesného a vtipné scénky nejsou vtipné, ale děsně trapné a ta bída vás donutí k lehkému pousmání. No pousmání spíše ke změně stavu rtů. Rozhodně však koukatelnější než teen komedie, která vás ze sedačky spíše odradí, než přitáhnou. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Tato parodie na sportovní dramata se mi velice líbila, neboť zde byla pořádná dávka humorných situací, které mě dokázaly pobavit a rozesmát až k nepříčetnosti. Jako u většiny parodií, tak i zde tvůrci vsázejí na absurdní humor, pro který musí mít člověk smysl. Jednotlivé charaktery jsou taky velmi povedeně ztvárněné, o nejrůznější komické exoty tak není nouze. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Film nebol premietaný pred kritikmi. (ShortyIC)

Reklama

Reklama