Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

"Od tvůrců Zahulíme uvidíme". Tohle bohužel naprosto platí. Film o ničem, kde se jen občas objeví slova jako péro, hovno atd, a divák se z toho má podělat smíchy. Režisér Danny Leiner nemá absolutně žádný talent snad na nic. Dramata by mu možná šla líp, protože jeho komedie jsou příšerně nudný a zasmát se u nich, to už je fakt svátek. ()

kotasbk 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie se zábavnými chvílemi (děda v záchvatu smíchu), ale většinou s trapnými nebo lépe řečeno s nechutnými scénkami (zvracení, žena v karavanu). Tentokrát mě Sean William Scott trochu zklamal a to jsem čekal a stále čekám na nějakou jeho prvotřídní roli v pořádné teenagerovské komedii. Hodnocení 45% a to díky Scottovi. ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

Seann William Scott a jeho jízda. Bohužel, ale film nemá dost dobrých vtipu pro úplné vypuštění komediálního talentu SWE. Mezi těch pár podařených vtipů určitě patří pogo, ředitelova dcera nebo furt se smějící dědula. Balls Out má i další vtipné momenty, ale přesto je film jen další tuctová komedie. Pokud sportovní komedii s SWE tak jedině Goon. 35% ()

crha 

všechny recenze uživatele

Já se přiznám, že moc nechápu ty přehnané kritiky na tuto super komedii. SWS je perfektní a hraje neskutečné hovado. Ostatní postavy byly také dobré a to hlavně ředitel a samozřejmě slečna Sanchezová. Možná jsem primitiv, ale opravdu jsem se pobavil a několikrát i tlemil nahlas. A to jeho nesmyslný vzhlížení k bývalému kouči, kterej to měl totálně u prdele, bylo geniální. Jinak je to samozřejmě takové to schéma klasické sportovní komedie, v tomto případě okořeněné lehce fekálním humorem. Hovna se tu myslím ale přímo nevskytují. ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Film patřící rozhodně mezi ty horší, které se dají u Seann Williama Scotta vidět. Najde se tu pár vtipných momentů, ale jedná se o klasickou komedii bláznivého, přehnaného, někdy až nechutného rázu. Myslím si, že by bylo lepší, kdyby se Seann pro příště takovýmto rolím raději vyhýbal. Na druhou stranu je on jeden z mála bláznů, který se takovýchto rolí nebojí. To z něj dělá pana herce, že dokáže až tokovéhoto podprůměrného fimu udělat celkem slušnou zábavu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Když je Gary (Seann William Scott) u Changových doma, Chang (Justin Chon) na dědu mluví mandarínskou čínštinou se silným americkým přízvukem, děda mu ovšem odpoví vietnamsky. Očividně tedy nemluví stejným jazykem. (Axarus)
  • Scenár k filmu vyhral v roku 2005 súťaž "BlueCat Screenplay Competition" (súťaž amatérskych scenáristov) a už o niekoľko dní sa dostal k producentovi Petrovi Morganovi. (m.a.t.o.)
  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama