Reklama

Reklama

Princezna ledu

  • USA Ice Princess (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Casey se snaží získat stipendium na Harvard. Přijímací komisi ale musí předložit samostatný projekt. Rozhodne se zkombinovat své dvě vášně - fyziku a krasobruslení. Chodí se dívat na tréninky mladých krasobruslařek a vytvoří projekt, který radí krasobruslařkám, co mají na svých pohybech zlepšit. Nakonec začne sama trénovat pod vedením matky své spolužačky Gen, přísné a náročné Tiny Harwoodové. Ta objeví její nesporný talent, a Casey se ze začátečníků dostává rovnou do juniorek. Aby si na trénink vydělala, nabere si spoustu brigád, čímž ovšem trpí její příprava do školy. Matka jí krasobruslení zakazuje. Casey také zjistí, že její fyzikální projekt je úspěšný a může jí vydělávat peníze. Na přeborech, kde závodí společně s Gen, je tak dobrá, že trenérka, v obavě, aby její dceru nepřipravila o postup, dá Casey schválně nové boty, které jí rozedřou nohy do krve. Casey je její zradou hluboce dotčena... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christophe Beck: 1. Reach - Caleigh Peters ,2. If I Had It My Way - Emma Roberts ,3. Get Your Shine On - Jesse McCartney ,4. You Set Me Free - Michelle Branch ,5. Reachin' For Heaven - Diana DiGarmo ,6. No One - Aly & AJ ,7. It's Oh So Quiet - Lucy Woodward ,8. Get Up - Superchic(k) ,9. I Fly - Hayden Panettiere ,10. Just a Dream - Jump 5 ,11. Bump - Raven-Symone ,12. There Is No Alternative - Tina Sugandh ,13. Unwritten - Natasha Beddingfield , ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Trošku nespravodlivé je to nízke hodnotenie, lebo aj keď ide o Disneyho, bol to veľmi dobrý športový film. Skvelé poukázanie na rodičov, ktorí si chcú prostredníctvom svojich detí plniť sny a nielen tie športové. Výborné natočené krasokorčuliarské scény, keď máte dojem, že tie skoky naozaj zvládli herečky. Príbeh je v pohode, žiadna dokonalá rozprávka, že na konci hlavná hrdinka zaskáče bez chyby a vyhrá šampionát, ale vždy sa dopustí nejakých chýb. Herečky tiež nadštandardné. U mňa 70% ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Další rodinný film od Disneyho, a další film na téma jak jedna holka ke krasobruslařskému úspěchu přišla. Těžko říct, proč filmaře tak táhne svět krasobruslení, protože mám pocit, že tohle už je ve filmu vyčerpané a probrané téma a pokud někdo nepřijde s něčím opravdu originálním (jako byl například geniální film Ledově ostří), tak to vždy musí dopadnout tak, že v tom lepším případě to bude průměrný film, na který se dá koukat a kde si každý najde něco zajímavého, díky čemu ho ten film nebude nudit, a v horším případě to nadchne jen málokoho a u televize bude většina lidí zívat nudou. A tohle je tedy naštěstí ten lepší případ, kdy Disney vsadil na klasický osvědčený scénář a ono to, ostatně skoro jako vždy, dokonale funguje. Film nikterak nenadchne, ale už od začátku je asi každému divákovi jasné, jak tohle dopadne, a na konci se skutečně žádné překvapení nekoná. Zkrátka je to normální rodinný film více cílený na teenagery, který nevybočuje ze zajetých kolejí a který není ničím víc nežli průměrným filmem o splnění jednoho dívčího snu. Nic víc, nic míň. A jako takový na mě zafungoval, a proto se nerozpakuji udělit mu průměrné tři hvězdičky, protože ruku na srdce, tak špatné, abych to házel do podprůměru, to zase nebylo. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Sportovní pohádka z produkce Walt Disney pictures o tom, jak se z mladého talentu na fyziku stane krasobruslařka. Příběh zaměřením pro mladé dívky, kde nechybí nic patřičné. Skromné děvče jdoucí za svým snem, přísná a upřímná trenérka a nepřející matka. Snímek je natočen jak se sluší a patří. Nenásilná forma vyprávění přinášející především fakt, že když jde někdo usilovně za svým snem a dá toho všechno k překročení všech překážek, úspěch se vždy dostaví. A tak ve finále ukápne nejedna slza. Snímek je sice bez humoru, ale dívkám po divácké stránce povznášející pocit přinese. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Já bych nebyl tak přísný! Je nutno si nejprve uvědomit zaměření filmu, cílící na srdce náctiletých dívek lačných po naivních příbězích nakopávajících k odhodlání jíti za svým snem, osloví-li někoho dalšího, přičítá se to k dobru. Ostatně, takovéto příběhy vždy tvořily jeden z pilířů hrané tvorby studia Disney. Oddechová Královna ledu je po této stránce plně funkčním filmem bez násilného tlačení na pilu, s naivitou, která z něj srší, ale neirituje, a podobné je to se sentimentem. Odchovankyně Disney studia Michelle Trachtenberg je roztomilá, umí si získat sympatie a dokopat diváka, aby její postavě začal fandit. V této sortě filmové tvorby poměrně obstojný počin. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Krasokorčuliarka, ktorú Casey sleduje v TV na začiatku filmu, je trojnásobná svetová šampiónka Sasha Cohen. (corona)
  • Michelle Trachtenberg (Casey Carlyle) nikdy predtým nestála na korčuliach. Kvôli filmu sa 10 mesiacov učila profesionálne korčuľovať. (misterz)
  • Krasobruslařka/y zaskakující za: Casey (Michelle Trachtenberg) - Jennifer Robinson, Sandra Jean Rucker, Lauren Wilson, Cassandre Van Bakel,  Nikki (Kirsten Olson) - Danielle Kahle, Tiffany (Jocelyn Lai) - Victoria Yeung .. (Katulik25)

Reklama

Reklama