Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku se náhodně na Štědrý den setkává 5 lidí. Jsou propojeni sérií nevysvětlitelných příhod a s malou vzájemnou pomocí si uvědomují nový smysl svých životů. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

tereza.s 

všechny recenze uživatele

Jsou vánoce, já jsem navíc dojímavý člověk a tak, když jsem se koukala na tento film, neudržela jsem slzy a brečela ještě hodinu po... Jenže to se mi stává i u televizních novin... Herecký výkon Paula Walkera mi ale přišel naprosto tragický. Film je to hezký, ale celý průběh je takový o ničem a dojem na mě udělal závěr... jsem opravdu holka dojímavá a zamilovaná a těžce nesu, když někdo někoho ztratí, byť jen ve filmu.... důležité je, že to ve mě něco vyvolalo... není to nejlepší film, jaký jsem kdy viděla, ale ani nejhorší... ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Laciný nápad, svést se na vlně trendu (vánoční) romantické komedie rozporcované do mozaiky. Láska nebeská vytvořila určitý vzor (ačkoli je sama velmi problematická) a Dárek z lásky je jen takový malý derivát. A je to škoda, protože mít v jednom filmu Susan Sarandon, Penélope Cruz a Robina Williamse mohlo být báječné. ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Veskrze průměrná záležitost na jedno vánoční použití. Hraje sice na trochu vážnější notu, ale má i několik úsměvných (hádka policajtů v kavárně) a dojemných míst. Pak je tu samozřejmě malý bonbonek v podobě mnohými zmiňovaného tanečku Penélope Cruz. Co se týče konce, ten už asi nikoho nepřekvapí, ostatně jak by to všechno mohlo na Vánoce jinak dopadnout, že. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Kvalitní herci vždy nemusí dělat kvalitní film. Ve filmu máme několik linií, které se více či méně proplétají a každá z nich je tak naprosto absurdní, že nechápu, jak vůbec někoho mohlo napadnout, že to lidi budou milovat. Přišlo mi to fakt za hranicí fantazy a navíc bez špetky Vánoční atmosféry. Podobně jak byla zoufalá Susan Sarandon, asi tak jsem si zoufal já nad tím, že si vůbec někdo troufnul najmout takové herecké kapacity do tak prazvláštního filmu. 45% ()

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Hmm, slabé, a dosť. Málo uveriteľné postavy, slabé vtiahnutie do jednotlivých situácií. Svetlým bodom Robin Williams a celkom zaujímavá dejová línia okolo neho. Inak, niekto správne poznamenal, že je to podobné Love Actually, ale vo všetkom zaostáva. Na sprítomnenie si vianočnej atmosféry v pohode, ale, uprimne, existujú lepšie vianočné filmy. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Po uvedení v kině byla vydána na 48 hodin zkušební verze DVD. (HappySmile)

Reklama

Reklama