Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (866)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Lawrence: 1. New Girl - Third Eye Blind [2:14] ,2. You Wanted More - Tonic [3:52] ,3. Mutt - Blink 182 [3:23] ,4. Glory - Sugar Ray [3:29] ,5. Super Down - Super Transatlantic [4:06] ,6. Find Your Way Back Home - Dishwalla [4:03] ,7. Good Morning Baby - Dan Wilson/Bic Runga [3:34] ,8. Stranger By The Day - Shades Apart [4:01] ,9. Summertime - Bachelor Number One [3:46] ,10. Vintage Queen - Goldfinger [3:03] ,11. Sway - Bic Runga [4:22] ,12. Wishen - The Loose Nuts [3:03] ,13. Man With The Hex - The Atomic Fireballs [3:01], ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Filmová klasika, začiatok tých pravých teen komédií. Ako zakladateľská vecička je to slušné. Pervérzne, no pravdiv a veľmi na moje vlastné počudovanie, vtipné. Pár naozaj dobrých vtípkov, vás nenechá na pokoji a musíte sa smiať. Seann William Scott klasicky surovo trápny a neuveriteľne divný. ale je to na takých 80% ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Klasika mezi teenage komediemi. To je tak provařený film, že snad není co dodat. Můj oblíbený filmík na sobotní večer... A radši se naučte chodit ve škole na záchod, nebo můžete mít problém, který je dámský a který pánský. A to se nemusí vyplatit, obzvlášť pokud proti sobě poštvete svého spolužáka... Pět hvězdiček za originalitu, humor a za průkopnictví tohoto typu filmů... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Na průkopníka mezi teen komediemi řešícími obtížnost prvního zásunu jsem se podíval s odstupem času a mohl si všímat drobných detailů. Biggsovy snahy napodobovat Sandlera, zábavně neobratných improvizací Eugena Levyho, štěku členů Blink 182 či ultimátního hovadství Stevea Stiflera. V hodnocení budu shovívavý, protože na téma „ztráta důstojnosti za účelem ztráty panictví“ se v dalších letech objevila spousta fekáliemi zalitých selhání, které postavily tohle obcování se sladkým pečivem do jiného světla.. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

První díl má oproti dalším pokračováním ještě relativně solidní úroveň a pár scén je skutečně vtipných. Dějově se samozřejmě jedná o naprostý žánrový standard. Postavy jsou ploché a předvídatelné a sled scén je jedno velké klišé. Přesto se to díky relativně krátké stopáži dá v klidu přežít. Vodu příjemně čeří Sean Williams Scott se svými výtečnými hláškami. Na druhé straně mně velice zaujala Tara Reid a Mena Suvari. Žádná bomba to není, ale v rámci žánru se jedná o relativně solidní projekt. Další díly jsou už víceménně zbytečné. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (57)

  • Pivo se spermatem bylo ve skutečnosti pivo s vaječnými bílky. (Kulmon)
  • Ve scénáři byla scéna, která nebyla nikdy natočena. Jimův mladší bratr v ní měl přistihnout Jima (Jason Biggs) při sexuálním aktu. (Kulmon)

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama