Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (337)

kingik 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se nad přehršlí vtipů, anebo snad mám u komedie filozofovat?! Na to mě neužije a komedie od toho nejsou. Horší je, když se film pyšní nálepkou "komedie", a já to sleduji s "busterkeatonovskou" tváří. To se mně stává skoro pořád. Má to jen vtipné klady a je jich ve velkém měřítku, než v posledním kino pokračování série. Klady: Je to "teen" komedie, nic víc se zatím hledat nedá a ani se nenajde. Zápory: 0. 100% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Lepsi nez Naha mile, ale oproti novejsi Knize lasky precejen slabsi. Muzou za to dva faktory. Jednak naprosto otresny herci, sice xichty z minulyho dilu, ale nejen chabej Stiffler, ale komplet vsichni jsou absolutne nevyrazny a nezajimavy. Tim nemyslim holciny, tech tady zas lita hromada, vsechny zvesela ukazujou kozy a nektery i vic, nektery momenty by uspeli klidne v soft pornu. Druhej ani ne tak problem, ale proste fakt, je, ze se to snazi o jakejsi pribeh a neni to jen duta a pohodova jizda napric mejdany, ale jde tu i o nejaky soupereni s sprtama o kolej. A tohle je plus, ale zaroven i minus. Film tak diky tomu neni tak dementni a jednoduchej a obcas se dostavi nakej fajnovej napad, obzvlast olympiada, na druhou stranu, proste se zakonite obcas neco vaznejsiho resi a misty tak chybi humor a neni to uz neprerusovana jizda. No a humor, samozrejme spousta dobytkaren bez kterejch bych se obesel, ale obcas to docela pobavi. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Má-li lev malý penis, musí to vyrovnat velkým řevem." Někde v minulosti jsem udělal chybu. Nevím, čím to je, ale když jsem zabloudil na vysokou školu, tak mé spolužačky rozhodně nepřipomínaly sexy modelky, nezúčastnil jsem se žádné striptýzové rvačky a nehrál jsem ani řeckou ruletu. Tu vlastně ani hrát nechci. Jinak musím konstatovat, že tohle je docela nemravné, průměrně zábavné a nabízí to zajímavý zpomalený pokus o zachránění plyšového medvídka zachycením letícího spermatu rukou. Jinak se tam kromě sexu bohužel i vydatně zvrací, ale já se umím slušně krýt. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Ďalší diel sa nesie v duchu toho predchádzajúceho-akurát je v tomto asi tak 5 krát viac nechutností. Nechýbajú výstreky-mužské aj ženské, ruská ruleta s konským semenom, ovčí sex a keď je súťaž v pití alkoholu a povie sa, že zvracanie je povolené-hneď viete, že tam proste každý každého ozvracia...Je to samozrejme strašná blbosť a dva hviezdy dávam asi za prvých 10 minút, kedy som sa ešte ako tak smial a za tie kozaté slečny, ktorých nebolo málo... ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Prcičky sa každým dalším dielom prepadávajú do hlbokej žumpy sračiek. V duchom som veril, že to môže byť lepšie než posledná "Naked Mile" ale mýlil som sa. Je to asi na rovnakej úrovni. Je tam všetko čo bolo i v prvých prcičkách len je to podané, úchylne, nechutne, trápne a celé to dopadlo tragicky. Nechápem, kto platí tie filmy, alebo americká mládež je natolko stupídna, že si to kupuje a dáva zarádam tým magorom čo točia tieto sračky? Verím, že toto nebol posledný diel a že z toho bude nechutá nekonečná serie, v ktorej budú nakoniec vystupovať aj deti bratranca Dwighta Stifflera. Fuck this American Pie! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Po závěrečných titulcích čeká na diváka bonusová scéna. (Skarface)
  • Film sa natáčal v Toronte, v Pinewood Studios. Niektoré scény boli natáčané v striptízovom klube v Toronte. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama