Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Skvělé pokračování jedničky. Atmosféra je celkem podobná, ikdyž se film odehrává v létě a ne ve školních lavicích. Vrátila se většina postav. Je zde opět dost trapných a vtipných scén. Velkou zásluhou na tom má jak Jim, tak Stiffler a ostatní ze známé party. Dvojka měla opět romanticko dramatický nádech. Kdy ke konci vše dobře dopadlo. Opět bylo zde dost pěkných písní, které se do filmu hodily. Film hodnotím na 95% = ***** ()

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím. Mně se i druhé pokračování líbilo (ale tato série tím u mě skončila), pořád se zde našlo dost vtipných scén. Stejně jako u prvního dílu platí, že to je klasika teenage komedií. Dle mého, to jsou právě pouze tyto dva filmy, které v tomto žánru za něco stojí. Další díly už však stály za prd, stejně jako různé další "napodobeniny"... 70 % ()

Reklama

adams89 

všechny recenze uživatele

Po megaúspěchu prvních Prciček by byla rozhodně škoda, nevyužít jejich potencionálu na další díl. Oproti jiným odstrašujícím případům se tohle pokračování docela povedlo a o nějaké ostudě se netřeba bavit. Velkou výhodou pro natáčení bylo jistě to, že žádný z původních herců svou účast na filmu neodřekl, a tak jsme mohli opět s naší starou známou sestavou naplno prožívat vtipné situace kolem vztahů, lásek a sexu dnešní generace teenagerů. Naše čtyřka už sice problém jménem Panictví vyřešila, to ale ani v nejmenším neznamená konec tělnotekutního humoru a cool hlášek. Nelíbilo se mi jen, že můj velký favorit Oz dostal tentokrát o poznání méně prostoru a třeba takový Finch naopak až moc. Pro starší diváky to bude jen další jedna z mnoha nechutných hovadin, mladí se ale při ní skvěle pobaví.70% ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Z původních čtyř hvězd zvyšuji po reprojekci na maximální počet. Je to prostě pohodová odreágovačka, herci jsou ŠPIČKOVÍ perfektně, soundtrack je NADUPANÝ, a herci hláškují jak nikdy. Seann William Scott je MACHR! **DOPORUČUJI SLEDOVAT S PERFEKTNÍM CZ DABINGEM!** První tři díly jsou absolutně TOP! ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Film přišel do kin přesně v době, kdy jsem ho potřeboval. Testosteron mi stříkal ušima a tak tahle sexem nabitá komedie měla u mě maximální úspěch. Po těch osmi letech už hladinka testosteronu klesla a já se mohu s trochu chladnějším mozkem zamyslet nad přínosem filmu. Co je tu nového? Nic... Vše jsme viděli již v předchozím díle, film sleduje jednoduchou linku, kterou si nastavil už předtím. Všechny ztrapnit a na konci samozřejmě vše musí dopadnout dobře, a Finch se musí vyspat se Stifllerovou matkou. jednoduché. Na teenegery fungující jako mucholapka na jazyk. Na diváka s osm let vyvíjejícím se vkusem, už to bohužel nezabírá. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (25)

Reklama

Reklama