Reklama

Reklama

Koncem 40. let minulého století byli Martha Beck a Raymond Fernandez známí jako „Vrazi osamělých srdcí“. Jejich vražedný plán byl jednoduchý – podvedli a pak zavraždili opuštěné válečné vdovy, které odpověděly na jejich inzerát. Sami se také seznámili na inzerát a Martha se měla stát první Raymondovou obětí, ale byla to láska na první pohled. Tím, co je spojovalo, byl perverzní sex, záliba v pletichářství a láska k penězům. Když byli zatčeni, přiznali se ke 12 vraždám, ačkoli skutečný počet se spíš blíží 20. Při soudním líčení Martha s Rayem cukrovali, drželi za ruce a zdálo se, jako by se nemohl nabažit jeden druhého…. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Všetko je tu akési priemerné a ťažkopádne, rozbieha sa to ako preťažený výťah a aj sprievodný voice over, odkazujúci sa na Chandlerovu /resp. Marlowovu/ duchaplnosť, siaha svojmu vzoru sotva do pása. Priemernosť až šedivosť poznačila aj herecké výkony: Travolta akoby bol seknutý v krížoch, Letova nadsádzka pôsobí kŕčovito a tak iba Salma Hayek valcuje divákove emócie, tentoraz nielen odhaleným poprsím a sukňou obtiahnutou na tých najdôležitejších partiách. Pôvodne som chcel ísť pod tri hviezdičky, ale posledných cca dvadsať minút ma predsa len tak akosi povzbudilo k štedrejšiemu hodnoteniu. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Kriminální příběh natočený podle skutečných událostí. Příběh sleduje události kolem vražd válečných vdov a paralelně vztahy mezi policisty, či jejich soukromí. Nikterak objevně natočený film, nicméně nejedná se o film nepovedený. Film je hodně závislý na hereckých výkonech. John Travolta hraje slušně, James Gandolfini je sympatickej, Jared Leto čistě účelovej a Salma Hayeková se sice snaží, ale rozhodně víc zaujme svým zjevem, čili pěkným ksichtem. Solidní film. ()

Reklama

Mr.Roman 

všechny recenze uživatele

Prehrabával som sa trocha neznámymi a mnou neprebádanými filmami, až som narazil na Lonely Hearts (tým že som pozeral kde všade hral James "Soprano" Gandolfini). Určite kvalitný film plný výborných hercov (dokonca aj Salma Hayek hraje tú mrchu dosť dobre), ktorý však dopláca na pomalé tempo a absenciu scén, ktoré by sa vám zaryli do pamäte. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Film, který je jasně daný svou filmařinou, sice je vidět, že je to už hodně starý snímek, a herec Travolta je tomu jasným důkazem, ale budiž, film, který zase není až tak moc špatný, klasická kriminální zápletka, hledání dvou lidí, kteří mají na svědomí zbytečně zmařilé životy lidí, no budiž, tohle by ještě šlo, ale celkově na mě působil film docela špatným dojmem at už po herecké stránce, nebo výběrem herců, kteří mě prostě nesedli, ale napětí bylo celkem slušné. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Dobrá zápletka,dobrá atmosféra i režie. U téhle detektivky jsem měl jeden zásadní problém. Celý příběh je roztříštěn na 2 linie, jedna je okolo detektiva Travolty a ta druhá okolo titulních zabijáků. Linie okolo Travolty mi přišla naprosto zbytečná. Mě víc zajímaly samotný vrazi a jejich motiv než detektiv, kterej má zrovna doma problémy se synem. A navíc Travolta hraje asi nejhůř z celého hlavního kvarteta a na duo Leto-Hayek prostě nemá. Nakonec tahle kriminálka zapadne do průměru, ale měla rozhodně navíc ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se také na historických místech Jacksonville na Floridě. (Terva)
  • Dopravné lietadlo, ktorým sa po území USA presúva duo detektívov, je Lockheed Model 10 Electra. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama