Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Sci-fi antologie temných příběhů o závislosti na sociálních médiích, „živé“ reality show a možnostech budoucnosti. (Netflix)

Recenze (48)

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna seriálu „Black Mirror“ není o nic slabší než sezóna první a ukazuje se, že v téhle oblasti, tedy v oblasti technologií je toho pořád dost co říct. Může to být společenské drama, vztahová satira, ale i detektivka. Technologie nemusí být tím hlavním, může mít jen vedlejší roli, ale i tak zasáhne nějakým způsobem do života. Není to nutně negativní, nebo pozitivní, někdy je to prostě takové ambivalentní. ()

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna dokázala správne nadviazať na svojho predhodcu a osobne si myslím ,že je omnoho viac prepracovanejšia ako prvá séria. Hodnotenie: (1) 85% - smutné a pravdivé. (2) 75% - dosť drsný rozsudok. Je vidieť ,že j Black mirror postavený natotálnom šialenstve a beznádeji v úplne utopicom (a zároveň dystopickom) svete (3) 80% - pre ľudí ,ktorých zaujíma politika - ako mňa - epizóda zaujme - špecializované hlavne na politickú satiru. Vianočná epizóda 90% - zatiaľ najlepší minifilm celého Black Mirror. A to som si myslel ,že šokovať vie len attack on titan a depresívnejšie vianoce ako v burtnovom Batmanovi už ani byť nemôžu - môžu. Finálny verdikt: seriál ma fakt chytil a vďaka tomuto to dopozerám celé. Priemer - 85% ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria sa nesie v istejšom duchu postfuturistických výdobytkov. Je tu priestor pre romancu, pre nový kriminálny systém, pre politickú agitku a pre rozvetvený príbeh o hriechoch a zločine. Znova sa neobídeme bez moralizovania a konfrontovania diváka z nepríjemnou globálnou technologickou skutočnosťou. Každý z príbehov má svoje čaro a svoju silnú výpovednú hodnotu. Čo na tom, že niektoré sú trochu štruktúrou nedotiahnuté a všetko, čo ich drží nad vodou je nápaditosť Brookerovho scenára. White Christmas, ale značne víťazia ako najlepší diel. Každopádne je to znovu iné, svieže a pútavé. Oplatí sa vidieť. 2. séria - 80% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přišlo mi to chlup lepší než první série. Druhý díl byla totální psychárna, ale neskutečně mě to bavilo. Třetí díl mě zase na druhou stranu šíleně štval, ale krásně to ukazuje hloupost lidí. Speciální vánoční díl byl asi zatím nejlepší, hodně povedený a byl to takový "mindfuck". Sledování téhle epizody jsem si fakt užila. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalšia úžasná séria. Prvý príbeh o vrátení blízkeho naspäť do života je nádherne podane i krásne prepracovane. Druhý príbeh o lovnej zvery mi najprv pripadal trocha trápny, hlavne čo sa týkalo tých ľudí s telefónom, ale keď sa to všetko vyjasnilo, tak zatial prvá časť z tohto seriálu dostala odo mna 5*. Bola naozaj skvostná. Tretia časť rozprava o medveďovi Waldovi, ktorý si to zamieril do najvyššej politiky. Nebola moc vtipná. ale trefná bola určite. Biele Vianoce ma svojim dejom chytili až celkom na konci, keď som si to uležal trocha v hlave, dovtedy som bol rozhodnutý dať 3*, ale potom už som vedel, že ma na viac. Zatial v tejto sérii platí, že Happy end neexistuje a i keď mi v niektorých poviedkach trocha chýbal, realita býva často práve takáto. Zatial tlieskam. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (27)

  • Služba s názvom "That can be my next tweet!" ("To môže byť môj ďalší tweet") existuje od roku 2013. Analyzuje užívateľov twitterový stream a pokúsi sa vytvoriť tweet, ktorý by mohol napísať. (Arsenal83)

Reklama

Reklama