Reklama

Reklama

Čapí dobrodružství

Trailer 4

Čápi nosí děti... nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, a závodí s časem, aby doručili své první dítě – na divoké a objevné cestě, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (180)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Vizuálně ne tolik působivé jako animáky od Pixaru, ale kde film ztrácí na příběhu a animaci, tam to dohání vtipem a situační komikou. Film je plný výborných vizuálních gagů a nejednou jsem se opravdu zasmál a to se mi moc často nestává. Jako komedie film funguje více než dobře a dětí pobaví vizuál plný všemožných zvířat. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Spontánní kino záležitost, u které jsem se hlavně v pasážích s vlky řezal smíchy jako již dlouho před tím u žádné komedie. Napodruhé už jsem si užil skutečně jen dobrodružnou část v zasněžených horách, jinak to na mě dýchalo až moc rodinně, či spíš přímo dětinsky, přímo tak, jak byl film primárně točen. Stále je to ale po Zootropolis nejspíše nejlepší animák předloňského roku. Nepříliš záživná pokračování Doby ledové či Hledá se Nemo nemohou Čápům absolutně konkurovat. [viděno v Cinema City Slovanský dům 27.10.2016] ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zpočátku parádní animovaná palba, která svou vtipností strčila do kapsy značnou část letošní kreslené produkce. Škoda že se film začne postupem času přesunovat od ujetosti k vážnější notě. Vyloženou peckou je Holub, kterého je radost sledovat. Bohužel prostoru dostal méně. Snímek je v mých očích určitě výše než Hledá se Dory. 70% ()

venison 

všechny recenze uživatele

Animovaná pohádková komedie "Čapí dobrodružství" je barevná taškařice, která postrádá hlavu a patu.. Asi jediné, co mě z celého filmu oslovilo byla vydařená animace.. Kostra příběhu je nestabilní, tempo afektované, některé scény vymyšleny po požití návykových látek (např. vlci).. Děti to asi bavit může, ale opravdu porozumí Ti, kdo už vědí, jak se děti dělají.. Pozitivní je kratší stopáž než je v dnešní době zvykem.. ;-) ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Naprosto pohodová záležitost. Začátek mi přišel až moc přitažený za vlasy, kdy se každá postava snažila být co nejvíc cool. To naštěstí brzo opadlo a i když je to celé plné skřeků, skoků a pitvoření, přebije to povedená akce, slušná animace a veselý příběh. Moc se mi líbí otevření tohoto tématu, už málem umřelo :). Za celek spokojený. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama