Reklama

Reklama

Čapí dobrodružství

Trailer 9

Čápi nosí děti... nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, a závodí s časem, aby doručili své první dítě – na divoké a objevné cestě, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (6)

Trailer 9

Recenze (180)

papadoce 

všechny recenze uživatele

Prekvapenie týždňa. Táto rozprávka, ako ináč slovensky prvotriedne nadabovaná, je zdrojom takého obrovského množstva plkov, gagov a vtípkov, že to nepochopíte. Pre mňa je to z outsidera šampión. Trošku som váhal či tam nedať štvorku, ale potom som si povedal, že, a prečo vlastne ? Dávam Bocianom päťku, pretože výborne spracovaný nápad, neuveriteľne dialógy a napriek vtáčej téme, ktorú sme tu už mali opakovane mnohokrát, je to absolútna zábava. Som nadšený. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nie je to zlé, príbeh je celkom zaujímavý, takže vyložene nenudí a postavy tiež vedia ponúknuť miestami slušnú zábavu. Akurát len, že tých zábavnejších momentov by mohlo byť viac. Sem tam sa človek pobaví, obzvlášť pri scénach s vlkmi, ktoré sa vydarili asi najviac, ale nič viac Bociany neprinesú. Slovenský dabing ako inak super. 70% - 3* ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nic extra, co se animáků týče. Klasická rodinná zábava, která sebou nese alespoň jisté morální ponaučení, obsahuje několik velice vtipných charakterů a především je do jisté míry kreativní a zábavná. Storks plní všechny zažité pořádky animovaných filmů na jedničku, ale nepřidávají toho tolik navíc. Ano některé momenty jsou sice hodně debilní, dalo by se říct, že prostě správná ptákovina. Třeba vlčí formace mi přišli jako geniální tah. Celkově nic, co Vás dostalo ze židle, ale na nedělní odpoledne? Proč ne. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Zapadnutý animák, ktorý v dobe uvedenia išiel úplne mimo môjho radaru, ale márny vôbec nie je. Určite je to film určený predovšetkým pre deti, ale svoje si tu nájdu aj dospelí (korporátna mašinéria doručovacích služieb). Hlavné postavy možno nie sú tak výrazné, no gagov je dostatok a nuda nehrozí, hoci skutočne pamätihodné boli len vlčie formácie. A to je jediná zásadná výhrada čo mám - tento film je poskladaný z overených súčiastok a správnym spôsobom, ale splýva s davom jemu podobných animákov. Čiže kvalitná rutina. 7-/10 ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Je to až k nevíře, ale zrovna nedávno jsem nad podobným námětem (čápi co nosí děti) přemýšlel a co nezjistím? On už tkový film existuje (no nic, tak na svůj hvězdný průlom v uměleckém rybníce si budu muset ještě počkat). A není to film vůbec špatný. Je sice pravdou, že si Storks dost okatě "vypůjčují" od pixarovských Příšerek (a i jinde), ale svojí trochou do mlýna přispívají také a dohromady tvoří mix, který je zábavný a stravitelný pro všechny věkové skupiny. Když nad tím tak přemýšlím, tak mě čápi bavili víc, než jakákýkoliv poslednědobý Pixar. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama