Reklama

Reklama

Michael Newman (Adam Sandler) je věčně ustaraný workholik. Nemá téměř žádný čas na svou ženu (Kate Beckinsale) a děti, zvlášť když musí neustále usilovat o přízeň nevděčného šéfa (David Hasselhoff) a bojovat o zasloužené povýšení. Až potrhlý prodavač Morty (Christopher Walken) mu nabídne klíč ke splnění všech jeho přání: magické dálkové ovládání, díky kterému se může vyhnout všem životním přehmatům, jež pro něj měly stále nepříjemnější důsledky. Michael své nové schopnosti před okolím škodolibě tají, zrychleně přeskakuje nemilé události své rodiny i svých přátel a vůbec si neuvědomuje, že dálkové ovládání postupně přebírá kontrolu nad jeho životem... Klik - život na dálkové ovládání – to je zábavná a svižná komedie o jednom dobrodružství, které se poněkud vymklo kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (878)

Superpero 

všechny recenze uživatele

První část do chvíle, než se Sandlerovi začne posrávat život je fakt hodně vtipná, jenže hned potom vtipy zmizej a začne to bejt docela nudný a zkrachovalý. Ale v celku mám z této komedie příjemný pocit a Hasselhoff je prostě komediální bůh. Christopher Walken taky neuvěřitelně válí a Sandler jede svůj standart. Třešnička na dortu je Kate Beckinsale, které to v "Clicku" sluší nejvíc v celé její dosavadní kariéře. 70% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ak to zvládneš, urobím z teba partnera. Ak to poserieš, pôjdeš triediť poštu. Ha-ha-ha!“ Príjemná a rozkošná komédia s poučením s nápadom, za ktorý by som vraždil. Predstavte si, že dostanete ovládač, ktorým môžete stíšiť štekajúceho psa, zrýchliť nudnú šichtu v robote, pretočiť naspäť sexi okoloidúcu a ak vás niekto ide biť, stopnete ho, párkrát ho kopnete medzi nohy a „pustíte“. Ten nápad je v podstate geniálny. Môžete z neho mať sci-fi, triler, tragikomédiu, horor, i komédiu. A práve pre to posledné sa rozhodol Adam Sandler so svojou produkčnou firmou Happy Madison. Pribral do partie Kate Beckinsale a hercov, ktorých nečakáte (Sean Astin vo VEĽMI TESNÝCH ČERVENÝCH SLIPOCH, Christopher Walken ako „anjel smrti, ktorému je to celé vlastne dosť ľúto“, David Hasselhoff ako samčí šéf robiaci seminár na tému Sexuálne obťažovanie). Sandler neodolal sprostostiam, no vďaka nim je príbeh sympaticky odľahčený a hoci ročne vidím v priemere 3OO nových filmov, snáď už dva roky som sa tak dobre na nejakej komédii nesmial (otravný bohatý chlapec od susedov, pes posadnutý veľkou žltou kačičkou, druhý pes posadnutý veľkou žltou kačičkou, buldog s obrovskou mašľou okolo krku... tiež posadnutý žltou kačičkou). Je to šikovné, pôvabné a zábavné a hoci vás to možno bude trochu nudiť (skrátenie aspoň o 20 minút by pomohlo), následne sa dej (a povedal by som, že aj žáner) obráti úplne inam a zrazu si uvedomíte, že Sandler to dal. A rumázgate ako malí. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Plno nápadů na začátku a mírně toporné moralizování v závěru. Sandler sám trochu překvapivě jede naplno a více než zdatně mu sekunduje božský Sean Astin. Kate Beckinsale na druhou stranu splňuje úlohu okrasného doplňku. Nicméně, ono veškeré ponaučení by ani tolik nevadilo, ale u klíčové scény v dešti mi místo lítosti naskočil nad její nefunkčností široký úsměv a pejskové, kteří neustále objíždí plyšáka mi taky vtipní nepřijdou. Vzhledem k super námětu nakonec smutně promarněná příležitost. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Překvapivě nápaditý film, který sice oplývá řadou vychytaných legračních momentů (teda až na to s těma špekama, ale na to si člověk musí u Sandlera zvyknout, že tam má aspoň jednu podobnou scénu), navíc ale dokáže oslovit i v nekomediální rovině. Přetáčení scény s loučícím se otcem bylo nečekaně působivé. Musím pochválit i herce, hlavně CHristophera Walkena. Scéna mlácení šéfa mi připoměla Klub rváčů. "S kým by ses popral? - S Davidem Hasselhofem." Docela symbolická v těch všech vychytávkách ovladače byla ta nemožnost vrátit se zpátky. P.S. Hezkej vtip na blondýny. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

No, keď niekto príde s podobne prevratným nápadom, hlavne v podobných žánroch a nebojí sa experimentovať, prečo nie, len aby to nedopadlo ako (ne)slávny Bruce a Evan. A presne také zlé tušáky som mal z tohoto. Komicky poňatá variácia na môj top The Butterfly Effect? Áno. Našťastie to všetko zachránilo práve to nenápadné zdramatizovanie ku koncu a dojalo. Asi preto musím na hodnotení pridať. Naozaj sa mi to páčilo a aj celé zvládnutie zahrávania si s časom a priestorom naozaj oceňujem. Svoje plusy nesú však aj dosadené esá, okrem menovaných ja vyzdvihujem práve Ha-Ha-Hasselhoffa. 75%. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (32)

  • Anděl smrti (Christopher Walken) se jmenuje Morty. Toto jméno vychází z latinského slova "mors", což v překladu do češtiny znamená "smrt". (Bube1)
  • Susedmi Newmanovcov sú O'Doylesovci. Toto je odkaz na ďalší film Adama Sandlera (Michael) Billy Madison (1995). (Arsenal83)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama