Reklama

Reklama

Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané. (Magic Box)

Videa (17)

Trailer

Recenze (225)

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Co když máme každý takový strom? - No to abych začal se slovy rozhodně šetřit. Tento film je do jistých mezí, ač se to nezdá - duchaplný. V první polovině je někdy až přehnaně, jak to říci, koňský. Proč koňský? Protože tu Murphy dělá samé koniny a ty vůbec nevycházejí, jenže ke konci se vše otočí a místo levného humoru postaveného na mimice hlavního protagonisty se nás snaží tvůrci rozesmutnit. Některé scény jsou skvělé. V paměti mi uvízla procházka na mole a po pláži, která je doprovázená příjemně zvolenou hudbou a dalo by se říci, že mi i hodně řekla, co se týče mojí duševní stránky. Tenhle povedeně nepovedený filmík bych zařadil někam do průměru a nemůžu se na něj v ničem zlobit, takže sympatické ***. - 5/10 - ()

spitr 

všechny recenze uživatele

Mlčeti zlato, takže jenom krátce. Zajímavá komedie o cestě sebepoznání, přecházející v lehké drama v poslední třetině…. Velkou radost mám po dlouhé době z Eddieho a těch jeho nezapomenutelných gest, které mi opravdu chyběly, občas i hlášek: Jenom skočím k němu do Ašrámu a nacpu mu to do análu. Skvěle jsem se bavil, žádné zklamání se nekonalo. ()

Reklama

Oonika 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že když jsem viděla jméno Eddie Murphy, už jsem se tetelila, jak to zdrbnu za zhovadilost a vulgaritu. Ale jaké bylo mé překvapení, nic takového se nekonalo.... :-) Řekněme, že ten konec byl vcelku dojemný a asi i poučný... Jenže... Celé to bylo nudné a nudné a ještě jednou nudné. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na Tisíc slov jsem se hodně těšil. Hlavně proto, že mám Eddieho rád a říkal jsem si, že tenhle film by mohl být trošičku solidnější, než jeho poslední kousky. Taky že je, není to úplně to pravý ořechový. Příběh je dost básničkovej. Celý to má hrozně zvláštní atmosféru. Jakmile ale Eddie přestane mluvit, začne film docela hezky gradovat a za závěr si ty tři hvězdy podle mě zaslouží. ()

bobrux 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá, když chcete ukuchtit film podle pravidel, které obyčejně zaručují fajn podívanou. Jenže když jich namícháte dohromady tolik, že i pejsek s kočičkou by měli co dělat, aby nezůstal jejich mix zahanben, nedělá to logicky dobrotu. A on ani Eddie Murphy není ten, kdo by dokázal zalátat ten roztrhaný scénář bez nápadu a udělat z filmu alespoň vtipnou podívanou. Takto nám vznikla další průměrná skoro-komedie o jednom napravivším se arogantním hovadu, které místo aby na konci chcíplo v bolestech, získá "nečekaně" vše zpět. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)
  • Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama